.

.

Zerodeko 2 бр. Пътна препарат за съдове Контейнер с Капак на Контейнер за Украса Контейнер За Измиване на Тялото Сапун за Къмпинг Ястие Контейнер за Сапун, препарат за с?

Zerodeko 2 бр. Пътна препарат за съдове Контейнер с Капак на Контейнер за Украса Контейнер За Измиване на Тялото Сапун за

BGN 5.65

Брой продукти
На склад

Поставка за сапун в банята : Изработени от трайни материалиМалка кутия за сапун заема много малко място, което ви гарантира чисто и организирано пространство.Запечатани Кутия за Сапун : Това може да даде на вашата баня, спретнат външен вид, тази кутия за съхранение сапун може да поставите в ъгъла, за да се спести място.Препарат за съдове на масата : препарат за съдове, предназначени за съхраняване на сапун и е с отводняване дизайн, което прави вашето сапун за суха и чиста.Поставка за тоалетна сапун : Размери : комплектът включва : 1 пътен държач за сапун.Размерите на този контейнер за сапун за пътуване са около 3,81 X3,81 X1,73 инча. Подходящ за повечето видове сапуни, представени на пазара.Сапун ястия за домашен сапун : можете да сложите сапун не само в банята, но и гъба за миене в кухнята.Пратката включва в себе си 2 кутии за сапун Характеристики -Размер : 9,70 X9,70 X4,40 см/3,81 X3,81 X1 сапун. -Материал : пеналы за сапун от ПП, полиетилен -Цвят : бял Контейнер, сапуни, душ -Можете не само да сложи сапун в банята, но и да сложи гъба за почистване на кухненски молив случай за сапун. -Тази сапунерка позволява да се налива вода, запази сух сапун и го прави по-гигиеничной на притежателя за сапун в банята. -Тази препарат за съдове с възможност за източване на достатъчно здрав за по-дълга употреба. -Чудесен държач за сапун за баня, баня, тоалетна, кухня, баня и още много други калъф за сапун. -Можете да дадете това на своите приятели като интимен подарък за нов дом, и те ще бъдат много щастливи Мыльнице за душата.Описаниетоваров препарат за съдове за баня препарат за съдове с капак, лека и преносима, което я прави удобно средство за пътуване, за дома, подходящ за семейства, бани, кухни, екскурзии, хотели и други дейности на открито и т., Държач за сапун Искате да имате здрав и практичен държач за съхранение на сапун?Този държач за сапун напълно отговаря на вашите изисквания.

Други функции

Най-добри сделки