.

.

MF МИНИ ФОКУС Часовници Ръчни Часовници Модни Кухи Голям Циферблат Водоустойчив Светещи Спортни Аналогови Кварцови Бизнес Мъжки Часовници Силикон Каишка Рокля Ча?

MF МИНИ ФОКУС Часовници Ръчни Часовници Модни Кухи Голям Циферблат Водоустойчив Светещи Спортни Аналогови Кварцови Бизнес Мъжки

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

⌚Модни и модни елементи : Часове излезе отвъд простото уточняване на времето и са били успешно обновен до модни бижута, които не само показват стойност на нечий живот, но и, както е известно се отразяват на "мъжкото самочувствие" мъжете, обикновено, се използват часовник, за да изразят своята индивидуалност .Дрехите, които всеки трябва да носи всеки ден, докато часовникът не е задължително да се носят на всички, така че часовници ще станат връхната точка на вашето облекло. ⌚Дизайн в стил киберпънк : Масивна дъбова корпус, издълбани кухи канали, многослоен триизмерен кухи циферблат, инкрустиран 12 пятиконечных звезди на корпуса, фин пилинг с пясък и ПР,-един вакуум покритие, много елементи създават стилна текстура.Ергономичен дизайн дъга, повишава комфорта при носене на китката. в съответствие с модните тенденции за дизайн, носенето на китката трябва да бъде изключително.Циферблат съдържа люминофоры вътре, това ще накара показалеца си светят през нощта. ⌚ Безопасен материал : Силиконови часовници износоустойчивост, топлоустойчиви, не се деформира, не е токсичен, безвкусны, не оказват странични ефекти върху тялото на човек и меки, не са напукани, имат по-дълъг живот, не дразни кожата и т. (да Не се дръжте часовници близо до източника на огън и не поставяйте в тъмни и влажни места, обърнете внимание на стареене на батериите от влага). ⌚ водоустойчив до 30 метра, като правило, могат да издържат на пръски или моментно потапяне във вода, така че не може да се използва в бани с топла вода и сауната.(В никакъв часовник с водоустойчив ниво не се допуска къпане в гореща вода) Забележка : Не натискайте бутона часа във вода. ⌚ Най-добрите услуги : Добре опаковани в маркови оригиналната кутия. тези ръчни часовници ще се превърне в идеален подарък за вас самите или за някой специален.Гаранция на часовника 5лет, 90-дневна безплатна връщане/замяна.Независимо от всички проблеми с часове, моля, не се колебайте да се свържете с търговеца (по време на победата).

Други функции

Най-добри сделки