.

.

Newnice 60 Опаковки за Еднократна употреба Плочки за саксии с Впитывающими подложки обем 200 мл, Пътни Чанти за пълнене на саксии, Съвместими с ОХО Детенце, Преносими Вту?

Newnice 60 Опаковки за Еднократна употреба Плочки за саксии с Впитывающими подложки обем 200 мл, Пътни Чанти за пълнене на саксии,

BGN 16.66

Брой продукти
На склад

Избягвайте посещения на деца мръсни обществени тоалетни, да бъдат всеотдайни грижи за децаЧудесно решение за най-малките в "извънредни ситуации", лесно за използване, и родителите не трябва да почистите бъркотията след употреба.Да се улесни приучение към гърне.Помогнете на децата си да преживеят трудното време и теглене на памперси и да се насладите на саксии поотделно.АБСОРБИРАЩИ И ЗАПЕЧАТАНИ за еднократна втулки за саксии Newnice притежават голяма попиваща способност в 200 мл. В сравнение с конкурентите на пазара с обем 150 мл, тези пакети за саксии абсорбират по-голям обем течност. С 28% по-дебела от тази на конкурентите, който е по-издръжливи в сравнение и не тече.СПАСИТЕЛ! - Бързо и удобно решение по време на пътуване и избягвайте посещение на обществени тоалетни.Ако приучение към гърне се провежда домове, тези за еднократна употреба опаковки, за да приучения към гърне облекчаване на родителите от необходимостта да се измие саксии.УНИВЕРСАЛНИ и преносими ЧАНТИ за саксии - Компактни и леки за еднократна употреба чанти за пълнене на саксии могат да носят със себе си навсякъде, например, да се поставят в торби, коли и къщи.Чанти за приучения към гърне голям размер, подходящи за най-популярните детски стульчиков, като ОХО 2-in-1 go гърне.Дори чудесно за какашек домашни любимци!.ИЗДРЪЖЛИВ МАТЕРИАЛ - Пътни чанти за саксии, изработени от устойчив найлонов плик материал без мирис.Те се различават предотвратяване на изтичане на течности и подобряване на запечатване от миризмата.Не е лесно да се разкъсва.СЕМЕЕН / ПЪТЕН РАЗМЕР - 60 броя торбички за еднократна употреба-седалки за саксията се състоят от две отделни опаковки.Преносим, за да носите със себе си при пътуване, или е подходящ за съхранение на дома.По-приличен вариант, отколкото еднократна опаковка.АБСОРБИРАЩИ И ЗАПЕЧАТАНИ за еднократна втулки за саксии Newnice притежават голяма попиваща способност в 200 мл. В сравнение с конкурентите на пазара с обем 150 мл, тези пакети за саксии абсорбират по-голям обем течност. С 28% по-дебела от тази на конкурентите, който е по-издръжливи в сравнение и не тече.СПАСИТЕЛ! - Бързо и удобно решение по време на пътуване и избягвайте посещение на обществени тоалетни.Ако приучение към гърне се провежда домове, тези за еднократна употреба опаковки, за да приучения към гърне облекчаване на родителите от необходимостта да се измие саксии.

Други функции

Най-добри сделки