.

.

Цифров молив, Емкостная дръжка, на върха на 1.0 mm, поддръжка на активен стилус за iPad Pro 12,9 (3-ти и 4-то поколение)

Цифров молив, Емкостная дръжка, на върха на 1.0 mm, поддръжка на активен стилус за iPad Pro 12,9 (3-ти и 4-то поколение)

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

❤️ Подходящ за много продукти на i Phone
❤️ Усещане за плавно писане, без забавяне, без пристрастия, без пропуски
. ❤️ Технологията на отвеждане на дланта осигурява естественото и бързо писмо. ❤️ 20 часа непрекъсната работа, 60 минути зареждане за 90 дни в режим на готовност. (Зарежда се от USB Type-C, е включен в комплекта). ❤️ Ако имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас
. ✍【Е разработен специално за i Pad и i Pad Pro Series】 - Икономичен взаимозаменяеми молив за Apple - Поддържа 2018-2020 само за модели i Pad : за i Pad (6 и 7 поколение(9. 2")), за i Pad Air (3-то поколение), i Pad Mini (5-то поколение), i Pad Pro 11 ", за i Pad Pro 12,9" (3-ти и 4-ти поколения).Забележка : Не е съвместима с i Pad Pro 12,9" (1-во и 2-ри поколения), i Pad Pro 9,7" i Pad Pro 10,5" и i Phone. ✍【Висока точност и липсата на забавяне】- най-Новият стилус за i Pad е снабден с фитил от въглеродни влакна с дебелина от 1,0 mm, който е по-точен и чувствителен, не е нужно да увеличавате мащаба за писане на малки букви. усещането за плавно писане, без забавяне, без смещений, без пропуски. ✍【Дизайн за отвеждане на дланите】 - Подобрена дръжка i Pad с технологията на отвеждане на дланите Осигурява естественото усещане за писане и бързо, непринужденное взаимодействие с телевизор, подобрява точността и контрол върху екран.За удобство на използване, можете да сложите длан върху екрана на i Pad без неприятно ръкавици. ✍【Лекотата на използване и сверхдлительный режим на готовност 】- Няма нужда да инсталирате Bluetooth или приложение, просто включване на активно цифрова писалка с едно натискане на бутона на капсула, тя автоматично ще се премести в "икономичен режим" след престой в продължение на 5 минути за спестяване на енергия. 20 часа непрекъсната работа, 60 минути зареждане за 90 дни в режим на готовност. (Зарежда се от USB Type-C, е включен в комплекта). ✍【Услуга за 100% удовлетвореност 】 Ако имате някакви въпроси по време на употреба, моля не се колебайте да се свържете с нас!При използване на този стилус за i Pad / i Pad Pro / Mini / Air 2018 и 2020 изключете опцията "Равен само на Apple Молив" в настройките на вашето устройство.

Други функции

Най-добри сделки