.

.

Машина за почистване на инструменти за нокти-арт, Материал Abs, Кварцов пясък, Стерилизация. За обеззаразяване на чаша за домашно маникюрного магазин (110, САЩ стандар?

Машина за почистване на инструменти за нокти-арт, Материал Abs, Кварцов пясък, Стерилизация. За обеззаразяване на чаша за домашно

BGN 27.90

Брой продукти
На склад

Вътрешният резервоар с висока температура, инструменти може да се почиства цялостно, бързо и ефективноС една торба с почистващ топки, той може да помогне много при почистване на инструменти.Произведен е от качествен материал ABS, безопасен и екологично устойчив, лесен и елегантен външен вид, красив и практичен.Специално разработен за почистване на инструменти за нокти, той е добър почистващ ефект.Множество отвори за разсейване на топлината, интелигентен дизайн удължават срока на експлоатация на машината.Вътрешният резервоар с висока температура, инструменти може да се почиства цялостно, бързо и ефективно.С една торба с почистващ топки, той може да помогне много при почистване на инструменти.Произведен е от качествен материал ABS, безопасен и екологично устойчив, лесен и елегантен външен вид, красив и практичен.Специално разработен за почистване на инструменти за нокти, той е добър почистващ ефект.Множество отвори за разсейване на топлината, интелигентен дизайн удължават срока на експлоатация на машината. Специално разработен за почистване на инструменти за нокти, той е добър почистващ ефект. Висока вътрешен резервоар, инструменти може да се почиства цялостно, бързо и ефективно. Няколко отвори за разсейване на топлината, добре обмислен дизайн, удължават срока на експлоатация на машината. Оборудван с чанта с почистващ топки, може да помогне много при почистване на инструменти. Произведен е от качествен материал ABS, безопасен и екологично устойчив, лесен и елегантен външен вид, красив и практичен. Спецификация : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Машина за почистване на инструменти за нокти Материал : abs Цвят : черен Обем листа : прибл. 4 х 7 см /1,6 х 2.8 инча (диаметър х височина) Мощност : 100 W Характеристики : 1. Автоматична температура : 200 ℃. Метод на почистване кутии от неръждаема стомана : за почистване на висококачествени инструменти. Поставете продуктът е стабилен стол2. Отворете капака на бутилки и се изсипва кварцов пясък / почистващи топки в резервоара, без да се надвишава обема на резервуара3. Включете захранването, завъртете ключа, индикатор за отопление ще се превърне в червено, продуктът ще започне да се загрява кварцов песк4. След затопляне в продължение на 10-12 минути, изключете светлината и поставяне на инструменти, необходими за почистване (например, градинарски ножици, ножчета за бръснене и т.

Други функции

Най-добри сделки