.

.

Разширени Ръкохватки L2 R2 Разширени Ръкохватки Soft Touch Пълнители на Контролера Бутон Удлинительный Спусъка, за PS4 (Червен)

Разширени Ръкохватки L2 R2 Разширени Ръкохватки Soft Touch Пълнители на Контролера Бутон Удлинительный Спусъка, за PS4 (Червен)

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

【Висококачествен материал ABS】 Скоростна бутони разширители на спусъка е направена от висококачествен ABS и гума, трайна употребаНашите продукти са по-трайни, отколкото обикновените продукти, и имат дълъг живот. 【Добро ЧУВСТВО за РЪЦЕ】 Набор от бутони-с удължители спусъка има висока плъзгане капацитет, умерена твърдост и приятните усещания в ръка. L2 R2 по-дълги старт бутон, за да подобри геймплея. 【СПЕЦИАЛЕН дизайн】 L2 R2 extended grips, предназначени за проектиране на геймпада PS4, перфектната комбинация.Този продукт може да е идеално се комбинира с вашите хазартни съоръжения и е много практичен. 【Лесна инсталация】 Бутон-пълнители Soft touch controller са лесни за инсталиране, както и бутон-удължител има дълъг срок на служба.Само трябва да изпълнява правилните стъпки, за да инсталирате, за да го инсталирате. 【НАЙ-доброто от ИГРИТЕ】 Набор от бутони-пълнители на спусъка може да ви осигури най-доброто от игрите.Вашето устройство за игри, не се мотае и няма да спре да отговаря.Този продукт е много подходящ за ежедневна употреба.L2 R2 extended grips, предназначени за проектиране на геймпада PS4, перфектната комбинация.Този продукт може да е идеално се комбинира с вашите хазартни съоръжения и е много практичен. комплектът с бутони-с удължители на спусъка може да ви осигури най-доброто от игрите.Вашето устройство за игри, не се мотае и няма да спре да отговаря.Този продукт е много подходящ за ежедневна употреба.Характеристики : 【Висококачествен материал ABS】 Скоростна бутони разширители на спусъка е направена от висококачествен ABS и гума, трайна употреба.Нашите продукти са по-трайни, отколкото обикновените продукти, и имат дълъг живот. 【Добро чувство за ръце】 Набор от бутони за пълнители на спусъка е осигури продължителен противоскользящую защита, умерена твърдост, с добро чувство за ръце. L2 R2 по-дълги старт бутон, за да подобри геймплея. 【СПЕЦИАЛЕН дизайн】 L2 R2 extended grips, предназначени за проектиране на геймпада PS4, перфектната комбинация.Този продукт може да е идеално се комбинира с вашите хазартни съоръжения и е много практичен. 【Лесна инсталация】 Бутон-пълнители Soft touch controller са лесни за инсталиране, както и бутон-удължител има дълъг срок на служба.Само трябва да изпълнява правилните стъпки, за да инсталирате, за да го инсталирате.

Други функции

Model:
for PS4 Material
Най-добри сделки