.

.

Футболни Щитове за опашка за деца, Регулируеми Суперлегкие Щитове за опашка за младежки Футбол Възрастни с Джапанки, Дишащи Предпазни Спортни Футболни Щитове От п?

Футболни Щитове за опашка за деца, Регулируеми Суперлегкие Щитове за опашка за младежки Футбол Възрастни с Джапанки, Дишащи Предпазни Спортни

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Защитете свои пищяла】 : Нашите младежки футболни щитове за крака са изработени от 100% полипропилен твърд капак с мека и дишаща пяна EVA, за да гарантира правилният баланс между качество, комфорт и защита, за да можете да се насладите на играта на футбол, при запазване на тяхната безопасност 【Здрава и удобна конструкция】 : В тези щитках за опашка за възрастни и деца се използва дишаща подплата от ЕВА, която е леко прилепнала към кожата, дишаща, абсорбира потта и изсъхва бързо, за да можете комфортно да ги носят по време на целия мач с по-малко триене. 【Бъди нащрек】 : Тренируешься ли си или играеш в мача, нашите детски щитове за футбол ще ви защита.Те имат специален дизайн за лявата и дясната страна, удобни в чорап, лесни за почистване и осигуряват цялостна защита на краката и прасците по време на мачове.Това е добър избор за футболни подаръци. 【Направено за ежедневието】 : Ние разработихме нашите детски щитове за игра на футбол, с помощта на твърда черупка от полипропилен, които предпазват от пробождане, трайна и абсорбиране на удари, при запазване на ниско тегло, като предоставя по-голяма защита, без да пречи на вашата мобилност, което го прави идеален за всички видове спортове на открито. 【Получите правилната кацане】 : Защита за пищял за момичета се предлага в широк диапазон от размери, за да се гарантира подходяща за кацане за бебета, деца, тийнейджъри и възрастни.Футболни щитове за прасец имат конструкция с двойна каишка, която ви позволява удобно да ги закрепете на място, за да не отвличат вниманието от играта и не соскальзывали, така че не трябва да ги повторно коригиране. 【Защитете свои пищяла】 : Нашите младежки футболни щитове за крака са изработени от 100% полипропилен твърд капак с мека и дишаща пяна EVA, за да гарантира правилният баланс между качество, комфорт и защита, за да можете да се насладите на играта на футбол, при запазване на тяхната безопасност. 【Здрава и удобна конструкция】 : В тези щитках за опашка за възрастни и деца се използва дишаща подплата от ЕВА, която е леко прилепнала към кожата, дишаща, абсорбира потта и изсъхва бързо, за да можете комфортно да ги носят по време на целия мач с по-малко триене. 【Бъди нащрек】 : Тренируешься ли си или играеш в мача, нашите детски щитове за футбол ще ви защита.Те имат специален дизайн за лявата и дясната страна, удобни в чорап, лесни за почистване и осигуряват цялостна защита на краката и прасците по време на мачове.

Други функции

Най-добри сделки