.

.

Стенни Поставка за Четка за Зъби за 2 чаши, Творчески Органайзер за Четка за зъби за Баня, богат на функции Органайзер за Четка За Зъби, Пластмасова Лигав Държач за Ч?

Стенни Поставка за Четка за Зъби за 2 чаши, Творчески Органайзер за Четка за зъби за Баня, богат на функции Органайзер за Четка

BGN 2.99

Брой продукти
На склад

【Сортированное съхранение】 Нашият стенен държач за четка за зъби за душата има 2 отделения за съхранение, 4 слота за четка за зъби и 1 опаковка за четка за зъби, в който можете да поставите четка за зъби, паста за зъби, почистващо средство за лице, гребен, самобръсначка и т, Разумно спестяване на място, като подобри вашето удобство. 【Лесна инсталация】 Нашата кутия за съхранение на четка за зъби в банята, не изисква пробиване на дупки в стената.Държач за четка за зъби потича лепкава начин, можете да го закачите на гладка стена, като стъкло или плочки в банята, тя е здрава и няма да навреди на стената. 【Материал премиум-клас】 Нашият стенен лигав държач за четка за зъби е изработена от екологично чиста пластмаса ABS и ПОЛИПРОПИЛЕН, който е безопасен и безвреден, размер : 15,8 * 8,5 * 11 см/6.3 в), който изыскан и компактен, но същевременно спестява място, така че не е нужно да се притеснявате за бъркотия в банята. 【Съхранявайте на сухо】 Нашият стенен чаша за четка за зъби, след употреба поставете чашката с главата надолу в положение бразда, по-бързо да се стекал.Кръгла четка плътно се затваря, за да си четка за зъби остане суха дори и в банята. 【Проектирани аксесоари】 Нашия лигав държач за четка за зъби за баня се предлага с 2 допълнителни клейкими ивици, които можете да използвате, когато трябва да се променят положението или да се засили оригинално изделие.Две чаши с различни цветове, могат да се използват от един човек, да е невъзможно. Актуализация аксесоари : В нашия держателе за четка за зъби има 2 допълнителни самозалепващи се ленти, които може да се засили или да се преместите. Достатъчно съхранение : това може да реши проблема за съхраняване на семейните тоалетни принадлежности, и вече не трябва да се бори за четка за зъби или чаша. Продукти премиум-клас : от материали до проектирането на продукта, ние сме положили много усилия, за да ви осигури задоволителни продукти. В нашия держателе за миене на зъбите не използва батерия.И само за паста за зъби с пристъпите на тюбиком. Моля, внимателно следвайте инструкциите за инсталиране, това ще увеличи продължителността на живота на своите изделия. Моля, обърнете внимание, че тя не е подходяща за неравни стени.

Други функции

Най-добри сделки