.

.

Такса за защита на литиево-йонна батерия 36V 30A серия 10, Такса защита на BMS, Модул заплати Зарядно устройство Литиево-йонна батерия с кабел, за Электромобиля, кола за с?

Такса за защита на литиево-йонна батерия 36V 30A серия 10, Такса защита на BMS, Модул заплати Зарядно устройство Литиево-йонна

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

??【Характеристики】С функция за предпазване от контрол на температурата, сигурна и надежднаПодкрепа за защита от презареждането, прекомерно разреждане и късо съединение. ?? 【Област на приложение】 Подходящ за электромобиля, колата-помощник с електрически люк, кола за каране на скейтборд, инвертор и т.??【Добър ефект на разсейване на топлина и икономия на енергия】се Използва алуминиева плоча, а елемент на хранене, оборудван с функция за балансиране, че е не само професионален, но и практично. Освен това, ток на покой малък, ниска консумация на енергия и спестяване на повече енергия. ?? 【Функция】 Тя е функция на баланс, който да гарантира, че всеки елемент от батерията ще бъде напълно заредена едновременно. ??【Технически характеристики】 Приложимо напрежение : 36; Применимая мощност:.

Други функции

Най-добри сделки