.

.

Yrolrorh Колие с Кръст в стил Бохо, Галета, Малко Сребърно Колие с Отложено във формата на Кръст, Сватбената Огърлица, Очарователно Модно Бижу, Подарък за Жени и Момичет?

Yrolrorh Колие с Кръст в стил Бохо, Галета, Малко Сребърно Колие с Отложено във формата на Кръст, Сватбената Огърлица, Очарователно Модно

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Колие с отложено във формата на кръст, изработени от сплавДължина колие-чокера : 20 + 2 инча, подходящ за всички жени и момичета.Може да се регулира на дължина, с помощта на дълги вериги.Украса на шията са предназначени за всички жени.Уникален и изискан дизайн, със сигурност ще бъде най-подходяща модерен нещо за вас.Колие в стил бохо може да се комбинира с някой от вашите дрехи.Това може да ви направи по-уверени и чаровни в тълпата.Модна верига на врата - добър избор за вас за всеки ден, парти, празник, нощен клуб, рейв, Коледа и всякакви други специални случаи.Вие ще получите повече комплименти, когато го сложите.За нашия магазин Ние се фокусираме върху създаването на изящни, секси, прости неща, за да имате възможност да предложим на нашите клиенти широка гама от женски аксесоари, нашата цел е 100% удовлетворение на нуждите на клиентите.Топло напомняне : 1. Избягвайте продължително носене 2. Избягвайте високи температури 3. Избягвайте налагане на бижута един на друг 4. Избягвайте прекомерното разтягане на 5. Моля, махнете колие в банята или да си лягам 6. Моля, позволете снимки малко по-различно от реалния обект Контакт Удовлетворение на нуждите на клиентите е наш основен приоритет.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси.Ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.Благодаря, нека радостта и щастието около вас днес и винаги.Благодаря ви, че дойдохте! : ).

Други функции

Най-добри сделки