.

.

Стика за голф TiMOVO, съвместими с Nintendo Switch Mario Golf: Игра на Супер Rush, 2 комплекта Ръкохватка за голф с каишка за ръка, Слот за Аксесоари, дръжка за голф, Подходящ ключ / Пер?

Стика за голф TiMOVO, съвместими с Nintendo Switch Mario Golf: Игра на Супер Rush, 2 комплекта Ръкохватка за голф с каишка за ръка, Слот

BGN 7.59

Брой продукти
На склад

【Съвместимост】- Специално разработен за Nintendo Switch Mario Golf : Super Rush Снабден с каишка на китката, за повишаване на сигурността, стика за голф, не излита по време на игра.В комплекта са включени 2 стика за голф. 【Идеална за засаждане】- Тази ръкохватка за голф идеален за контролер Joy-Против, и е много удобен за държане в ръка.Контролер Joy-Con е сигурно, така че не ще трябва да скочи по време на възпроизвеждане. 【Обмислен дизайн】- Прът за голф има бутони от двете страни, и може гъвкаво да се върти на 180 °.Изработен е от висококачествен материал ABS, той е лек, висококачествен, здрав и издръжлив. 【Истински опит в играта на голф】- Нашата прът ще ви безкрайно удоволствие от играта, което позволява да удилище и показва добра игра. 【Лесна инсталация и премахване】 - Всяка стика за голф е с перфектен размер и форма, така че администраторът на Joy-Con може лесно да се инсталира на място или махнете с ръка.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим проблема вместо вас в рамките на 24 часа, благодаря ви за подкрепата!.Стика за голф Ti MOVO 2 в опаковка за Nintendo Switch Mario Golf : Super Rush Характеристики на продукта : -Стика за голф, изработени от висококачествен материал ABS, лека, водоустойчива, здрав и дълъг живот. - Предлага се с каишка на китката, за сигурност.От двете страни На стика за голф са разположени бутони. - Тази ръкохватка за голф идеален за контролер Joy-Против, а прът може да бъде гъвкаво се върти на 180 °. - Лесно се установява и отстранява.Нашето удилище ще ви безкрайно удоволствие от играта и да споделят момента опит в играта на голф.Спецификации на продукта : Материал : ABS Тегло на продукта : 4,23 унция /120 г Размери на продукта : 12,01x2,87x0,91 инча/30,5x7,3x2,3 см, пакет включва : 2 х стика за голф.

Други функции

Най-добри сделки