.

.

1 бр. Дамски плойка маша за мигли от розово злато, стяга маша за мигли + 10 бр. сменяеми накладки на маша за мигли, инструменти за грим (Цвят: A, размер: един размер)

1 бр. Дамски плойка маша за мигли от розово злато, стяга маша за мигли + 10 бр. сменяеми накладки на маша за мигли, инструменти

BGN 26.66

Брой продукти
На склад

Той е проектиран специално за очи, подходящ за всяка форма на очитеНе е необходимо силно стискане, можете да създадете очарователен ефект от натурални увивни миглите.Внимателно разработен от професионален гримьор, дизайн е идеален.Изработен от силиконов материал PVC от неръждаема стомана, достатъчно здрав, за ежедневна употреба.Стилен и професионален, този прост стяга за миглите може да се направи най-красивите си мигли вдигнати и завитыми.Той е проектиран специално за очи, подходящ за всяка форма на очите.Не е необходимо силно стискане, можете да създадете очарователен ефект от натурални увивни миглите.Внимателно разработен от професионален гримьор, дизайн е идеален.Изработен от силиконов материал PVC от неръждаема стомана, достатъчно здрав, за ежедневна употреба.Стилен и професионален, този прост стяга за миглите може да се направи най-красивите си мигли вдигнати и завитыми.Той е проектиран специално за очи, подходящ за всяка форма на очите.Не е необходимо силно стискане, можете да създадете очарователен ефект от натурални увивни миглите.Внимателно разработен от професионален гримьор, дизайн е идеален.Изработен от силиконов материал PVC от неръждаема стомана, достатъчно здрав, за ежедневна употреба.Стилен и професионален, този прост стяга за миглите може да се направи най-красивите си мигли вдигнати и завитыми.Описание : Тип на продукта : Къдрене маша ресницразмер : както е показано на фигура Цвят : Както е показано на фигура Цвят : розово золоторазмер : 103 х 36 х 56 ммМатериал : неръждаема стомана, PVC, силикон Опаковка в комплект : 1 бр. * къдрене маша за мигли 10 бр. Сменяеми силиконови облицовки маша Забележки : поради разликата между различните монитори на изображението може да не отразява истинския цвят на продукта.Сравнете размерите на детайли с вашите, моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Моля, оставете съобщение, преди да оставите лош съвет, ако с продукти някакви проблеми.Благодарим ви за разбирането.Красота / Инструменти и аксесоари / Инструменти за грим / Маша очите и миглите.

Други функции

Най-добри сделки