.

.

Куки-организаторите за чанти за шкаф - 8 бр Бели Куки за Чанти, Закачалка за Чанти за шкаф с Уникален Дизайн Витого куката, Подвешивающиеся за Колани, Шалове, Шапки, Т?

Куки-организаторите за чанти за шкаф - 8 бр Бели Куки за Чанти, Закачалка за Чанти за шкаф с Уникален Дизайн Витого куката,

BGN 4.00

Брой продукти
На склад

❤ Размер : Един размер на отвора е 17 инча, друг размер на отвора-1,8 инча, подходящ за всички пръчки шкаф с диаметър по-малко от 1,6 инча. ❤ Материал ПРЕМИУМ-клас : Нашите куки за чанти са изработени от висококачествен метален материал с меко гумено покритие на повърхността, което ще попречи на портфейли от надраскване.Тези куки, трайни и преносими, им е трудно да нарани или да се деформира.Гумено покритие го прави водоустойчив и устойчив на корозия. ❤УНИКАЛЕН дизайн : взехме класическа S-образна кука и скрутили го по този начин, за да можете да публикувате своите чанти в непосредствена близост на нивото на очите, което ще ви позволи да изберете перфектната чанта за всеки случай, да не рови в кутията или под леглото, което ще ви спести повече време и място. ❤ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Тези куки са не само организатора за чанти, но и идеален организатора за всичките ви аксесоари като чанти-тоут, раници, колани, вратовръзки, дънки, блузи, шалове, палта и чаршафи.Освен това, можете да го използвате за закачане на растения, тенджери и тигани, чаши, дървени духови звънци, хранилки за птици, птичи къщички и т. ❤ Пакетът включва : 8 бр куки за чантата си. ❤ Размер : Един размер на отвора е 1.7 инча, друг размер на отвора-1,8 инча, подходящ за всички пръчки шкаф с диаметър по-малко от 1,6 инча. ❤ Материал ПРЕМИУМ-клас : Нашите куки за чанти са изработени от висококачествен метален материал с меко гумено покритие на повърхността, което ще попречи на портфейли от надраскване.Тези куки, трайни и преносими, им е трудно да нарани или да се деформира.Гумено покритие го прави водоустойчив и устойчив на корозия. ❤УНИКАЛЕН дизайн : взехме класическа S-образна кука и скрутили го по този начин, за да можете да публикувате своите чанти в непосредствена близост на нивото на очите, което ще ви позволи да изберете перфектната чанта за всеки случай, да не рови в кутията или под леглото, което ще ви спести повече време и място. ❤ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Тези куки са не само организатора за чанти, но и идеален организатора за всичките ви аксесоари като чанти-тоут, раници, колани, вратовръзки, дънки, блузи, шалове, палта и чаршафи.Освен това, можете да го използвате за закачане на растения, тенджери и тигани, чаши, дървени духови звънци, хранилки за птици, птичи къщички и т.

Други функции

Най-добри сделки