.

.

100 Бр. Сохранители конци, Прислужници нишки Предпазват от разматывание опашки Конци Притежателя Органайзер за Конци От Шевни машини Сохранители конци, Без свободн?

100 Бр. Сохранители конци, Прислужници нишки Предпазват от разматывание опашки Конци Притежателя Органайзер за Конци От Шевни

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【100 средства за защита шпулек】 : С тези 100 спестяване на средства направления за намотки ви вече не е нужно да се притеснявате за распутывании мръсни конци или спутывании различни шпулек заедноТези средства за защита, шпульки също са идеални за осигуряване на подходяща подкрепа на конец при натяжении. 【Най-добър органайзер за шпуль】 : Тези прислужници за навиване на конци надеждно закотвени шпульку и предотвратяват распутывание краищата на конеца и загуба на напрежение.Много лесен начин да подредите вашата сонда. 【Материал】 : Тези шпульки за конци за шевни машини, изработени от висококачествен силикон, който се отличава с висока еластичност и може да бъде скручен по какъвто и да е начин без деформации, което ги прави подходящи за всички размери шпульки за битови шевни и бродерия и винаги се извиват обратно в първоначалната си форма, след многократна употреба, което ви позволява да ги използвате многократно. 【Спестяване на пространство】 : Тези макара за съхранение на конци за бродиране достатъчно тънки, за да не се създават проблеми с пространство при съхранение в стойка за конци или калъф, и, което е най-важно, те не се затварят напълно на темата, което ви позволява да видите цвета на конеца. 【Перфектен подарък за любителите на бродерия】 : Тези организаторите за конци ще прекрасни и практични подаръци за майстори и любители на бродерия.Лесен за използване, лесно се разгъва и се отстранява. 【100 средства за защита шпулек】 : С тези 100 спестяване на средства направления за намотки ви вече не е нужно да се притеснявате за распутывании мръсни конци или спутывании различни шпулек заедно.Тези средства за защита, шпульки също са идеални за осигуряване на подходяща подкрепа на конец при натяжении. 【Най-добър органайзер за шпуль】 : Тези прислужници за навиване на конци надеждно закотвени шпульку и предотвратяват распутывание краищата на конеца и загуба на напрежение.Много лесен начин да подредите вашата сонда. 【Материал】 : Тези шпульки за конци за шевни машини, изработени от висококачествен силикон, който се отличава с висока еластичност и може да бъде скручен по какъвто и да е начин без деформации, което ги прави подходящи за всички размери шпульки за битови шевни и бродерия и винаги се извиват обратно в първоначалната си форма, след многократна употреба, което ви позволява да ги използвате многократно.

Други функции

Най-добри сделки