.

.

Стъклена Опаковка за напитки в 1 Галон, Диспенсер за напитки Accguan с Тенекиен капак и Запечатани кран, Диспенсер за напитки Mason за партита, Пикници, барбекю и за всеки ?

Стъклена Опаковка за напитки в 1 Галон, Диспенсер за напитки Accguan с Тенекиен капак и Запечатани кран, Диспенсер за напитки

BGN 32.00

Брой продукти
На склад

1、 Идеалното моделиране : Форма на този диспенсера за напитки и доведена до съвършенство, благодарение на революционната стил и ненадмината ценаУникална форма на чаша вино увеличава аромати сокове и течности.Това увеличава общото впечатление от употребата на алкохол. 2、 Лесна настройка и почистване : Нашите опаковки за напитки са идеални за събрания, където искате вашите гости да може бързо да подаде своите напитки.Конструкция с широко гърло позволява по-бързо трябва да го напълним и внимателно почистване преди повторно използване. 3、 Отлично качество : Този диспенсер за напитки майсторски е изработена от стъкло с професионално качество.Не съдържа олово, Не е токсичен, без меламин.За разлика от много други диспенсеров, той е снабден с метален кран, който ще устои на casual облекло. 4、 Хладилник и миялна машина са безопасни : Можете спокойно да поставите този диспенсер за напитки в хладилник и съдомиялна машина. 5、 Компактна опаковка : Този диспенсер за напитки се предлага в собствения рамките на защитен портативни случай, те ще бъдат доставени до ви живи и здрави.В случай на повреда или проблеми с използването, моля, свържете се с нас по всяко време. 1、 Идеалното моделиране : Форма на този диспенсера за напитки и доведена до съвършенство, благодарение на революционната стил и ненадмината цена.Уникална форма на чаша вино увеличава аромати сокове и течности.Това увеличава общото впечатление от употребата на алкохол. 2、 Лесна настройка и почистване : Нашите опаковки за напитки са идеални за събрания, където искате вашите гости да може бързо да подаде своите напитки.Конструкция с широко гърло позволява по-бързо трябва да го напълним и внимателно почистване преди повторно използване. 3、 Отлично качество : Този диспенсер за напитки майсторски е изработена от стъкло с професионално качество.Не съдържа олово, Не е токсичен, без меламин.За разлика от много други диспенсеров, той е снабден с метален кран, който ще устои на casual облекло. 4、 Хладилник и миялна машина са безопасни : Можете спокойно да поставите този диспенсер за напитки в хладилник и съдомиялна машина. 5、 Компактна опаковка : Този диспенсер за напитки се предлага в собствения рамките на защитен портативни случай, те ще бъдат доставени до ви живи и здрави.В случай на повреда или проблеми с използването, моля, свържете се с нас по всяко време.

Други функции

Най-добри сделки