.

.

10 Бр. Защитно фолио За мебели от Котешки Драскотини, Лента, За да се предотврати надраскване на дивана OYANTEN, Прозрачни Подплата Против Надраскване размер на 17,5 x 11,5 и?

10 Бр. Защитно фолио За мебели от Котешки Драскотини, Лента, За да се предотврати надраскване на дивана OYANTEN, Прозрачни Подплата Против

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

✎【10 бр Х-Големи средства за защита мебели от котешки драскотини и многократна употреба 】 Размер : 17,5 * 11,5 инча * 10 бр. Гладка и сгъсти възвръщане на повърхността е лепкава лента срещу надраскване на котки трудно да се почеше.Може да се използва няколко пъти, стик мебели там, където му е лесно да се надраска.Дори ако позицията на лентата за защита от котешки драскотини малко неправилно, тя може да се откъсне и да се залепи отново. ✎【Сгъсти, прозрачен и невидим】 За предотвратяване на драскотини котешки дивана котки или кучета, използвани от висок клас дебели ПВЦ-материал.Высокопрозрачная лента за защита от котешки драскотини, действително ще бъде по-прозрачни, отколкото на снимки, независимо от това, къде тя е залепен, това няма да се отрази на красотата на мебели. ✎【Гъвкав и издръжлив】 Не се колебайте да се режат и огъват при необходимост.Независимо дали е на подлакътника на дивана или ъгъл на кабинета, лесно се залепи и той е идеално защитен ефект.Сложете слой защитно облекло за любимите си мебели!. ✎【Не само Защита от уловка】Котките по природа обичат да точат нокти.Тези уроци лента за почистване на диван капаци ъгли не само не позволяват на котки от надраскване на мебелите, но и помагат да се научите да не ги царапаться около задръжте лентата.Конна обучение котки играе жизнено важна роля в дългосрочен план защитата на мебели. ✎【Лесна инсталация с помощта на 50 бр закручивающихся щифтове】 Плътна и по-безопасна лента, готови за употреба след отклеивания бели етикети, може лесно да бъде закрепен на няколко места, без да оставя следи и без да вредят на вашите мебели.По-добре да го монтирате на тъканните дивана, ние сме включени специални въртящи се щифтове, които могат лесно да се затегне натисване.Осигурете по-стабилна подкрепа, без да вредят на вашия диван.

Други функции

Най-добри сделки