.

.

Калъф за поставка за дланите, съвместими с кожата MacBook Pro (16 инча, 2019, модел A2141), Защитно Vinyl Стикер със защита тракпад (сив космически)

Калъф за поставка за дланите, съвместими с кожата MacBook Pro (16 инча, 2019, модел A2141), Защитно Vinyl Стикер със защита тракпад

BGN 6.33

Брой продукти
На склад

1) Обърнете своя Mac Book с главата надолу 2) Отдолу намерете номера на модела, написаните с дребен шрифт. 1x Обшивка поставка за дланите. 1x Кожата тракпад. 1x Ръководство за потребителя. 1x Стикер за премахване на прах. 1x Кърпа за почистване от микрофибър.Съвместимост : Предназначен за Mac Book Pro (16-инчов, 2019), модел A2141, със сензорен панел.Не за ранни версии.Защитна кожа : Точни деколтета.Ультратонкая полиестерна обшивка, добре отводящая топлина.Нанопокрытие на повърхността го прави устойчив на въздействието на прах и масла.Пълна функционалност : стикер на следата е предназначена не само за отбрана, но и не влияе на чувствителността на мултитъч-тракпад.Устойчивост на надраскване : коефициент на устойчивост на надраскване достига 4 H, че защитава стойка за ръце и следи от драскотини и износване при ежедневна употреба.Лесна инсталация : Вътре в опаковката е с много аксесоари, които помагат да се избегне образуването на мехурчета прах, дори ако сте начинаещ.Съвместимост : Предназначен за Mac Book Pro (16-инчов, 2019), модел A2141, със сензорен панел.Не за ранни версии.Защитна кожа : Точни деколтета.Ультратонкая полиестерна обшивка, добре отводящая топлина.Нанопокрытие на повърхността го прави устойчив на въздействието на прах и масла.Пълна функционалност : стикер на следата е предназначена не само за отбрана, но и не влияе на чувствителността на мултитъч-тракпад.Устойчивост на надраскване : коефициент на устойчивост на надраскване достига 4 H, че защитава стойка за ръце и следи от драскотини и износване при ежедневна употреба.Лесна инсталация : Вътре в опаковката е с много аксесоари, които помагат да се избегне образуването на мехурчета прах, дори ако сте начинаещ.

Други функции

Най-добри сделки