.

.

Коледен натиснете върху ноктите, миндально-червена снежинка, изискан дизайн, акрил за френски лепило за нокти за жени, режийни ноктите 24 бр.

Коледен натиснете върху ноктите, миндально-червена снежинка, изискан дизайн, акрил за френски лепило за нокти за жени, режийни

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

⛄【Пратката съдържа】 Този продукт съдържа 24 бр коледни режийни нокти и гел-желе за нокти, 1 мини-пилочку за нокти и 1 пръчка за облекчаване на фалшиви нокти, има 12 различни размери дюзи на ноктитеНоктите могат да се режат във всяка форма, която ви харесва. ⛄【Коледен дизайн】 Тези 5-те коледни комплекта режийни нокти, изпълнени с различни класически рисунки в рождественском стил, включително стил на червени снежинки, стил червено-зелени коледни конфетных линии, стил червени снежинки, Дядо Коледа, стил червени пайети снежинки и стил на червени бонбони Дядо Коледа.Това е най-добрият избор за Коледа тази година. ⛄【Лесна употреба】 Изберете подходящ размер, който отговаря на вашите ноктите, нанесете лепило за нокти или двустранен самозалепваща лента и прижимайте в продължение на 30 секунди, не трябва да се прилага гел-лак за нокти, за да получите красив маникюр. ⛄【Коледни ноктите】Можете да се носят ги на абитуриентски бал, парти или друг чудесен повод, приятен подарък за момичета и жени.Прекрасен избор за вас, тази Коледа. ⛄【Оферта】 От съображения за транспортиране опаковка не съдържа лепило, а срока на годност желейной дъвка е ограничен, ви предлагам да използвате вашия собствен лепило.Лепило раздела за нокти са по-подходящи за временни задачи, лесно да се прибира и по-приятни за естествени нокти.Прекрасен коледен подарък за момичета или жени!Характеристики : - 24 коледни режийни ноктите и jelly лепило, 12 различни размери. - 1 пила за нокти и 1 пръчица за почистване. Леко разтрийте парчета нокти пръчка за нокти, за да премахнете поверхностную епидермиса, изплакнете и дръжте ноктите си чисти и сухи. Изберете размера, който най-добре отговаря на ноктите, след съответното количество лепило или желе от вътрешната страна на избрания от нокътната плочка. Натиснете въздушната нокти към собственото си ноктите и задръжте ги в продължение на 30 секунди. Отрежете в съответствие с форма и дължина натиск на ноктите, който искате.Как да се премахне : 1. Потопете ноктите си в топла вода за 3 минути, което способства за премахването на самозалепващи етикети с нокти. Внимателно надзъртам по страничната част на нокътя, на няколко пъти, докато ноктите не ще падне. Премахнете остатъците желейного лепило, запазване на ноктите и го използвайте повторно.Въпроси, които изискват внимание : 1.

Други функции

Най-добри сделки