.

.

Дръжка-Масажор за очи с топъл, Пръчка за очи 3 Нива за премахване на Тъмните Кръгове

Дръжка-Масажор за очи с топъл, Пръчка за очи 3 Нива за премахване на Тъмните Кръгове

BGN 17.33

Брой продукти
На склад

Вибриращ масаж : се предлага с 3 нива на интензивност на режима на вибрации, които могат да се отпуснете очите, подсилва кръвообращението на кожата и намаляване на тъмните кръгове и подуване под очитеАпликатор за крема за очи : може да Се нанесе подходящ крем за очи около очите и нежно помассировать по протежение на клепача, за да се ускори усвояването и възстановяване на кожата.Подобри усвояването на продукта : Масажното стик за очи може да се нагрява до 38-45 ° C, което помага за отваряне на порите на кожата и допринася за впитыванию крем за очите.Портативен дизайн : Подходящ за грижа за очите и устните, малък размер, ниско тегло, могат да носят със себе си навсякъде.Ергономичен дизайн за удобно ляга в ръката.USB акумулаторна батерия : Вградена литиева батерия с капацитет 600 mah, може да се използва в продължение на дълго време.С USB порт за зареждане, подходящ за повечето зарядни устройства или мобилни устройства. Вибриращ масаж : се предлага с 3 нива на режима на вибрациите на силите, които могат да се отпуснете очите, подсилва кръвообращението на кожата и намаляване на тъмните кръгове и подуване под очите.Апликатор за крема за очи : може да Се нанесе подходящ крем за очи около очите и нежно помассировать по протежение на клепача, за да се ускори усвояването и възстановяване на кожата.Подобри усвояването на продукта : Масажното стик за очи може да се нагрява до 38-45 ° C, което помага за отваряне на порите на кожата и допринася за впитыванию крем за очите.Портативен дизайн : Подходящ за грижа за очите и устните, малък размер, ниско тегло, могат да носят със себе си навсякъде.Ергономичен дизайн за удобно ляга в ръката.USB акумулаторна батерия : Вградена литиева батерия с капацитет 600 mah, може да се използва в продължение на дълго време.С USB порт за зареждане, подходящ за повечето зарядни устройства или мобилни устройства. Подобрете впитываемость на продукта : Масажното стик за очи може да се нагрява до 38-45 ° C, което помага за отваряне на порите на кожата и допринася за впитыванию крем за очите. Вибриращ масаж : се предлага с 3 нива на интензивност на режима на вибрации, които могат да се отпуснете очите, подсилва кръвообращението на кожата и намаляване на тъмните кръгове и подуване под очите. Апликатор за крема за очи : може да се нанесе подходящ крем за очи около очите и нежно помассировать по протежение на клепача, за да се ускори усвояването и възстановяване на кожата. USB батерия : вградена литиева батерия с капацитет 600 mah, може да се използва в продължение на дълго време.

Други функции

Item Type:
Eye Wand
Material:
ABS
Color:
White
Battery Type:
Lithium battery
Battery Capacity:
600mAh (built in)
Power Supply:
USB charging
Eye Care Instructions:
1. Apply skin care products (such as eye cream, eye mask, etc.) around the eyes.:
2. Touch the switch button, when the red indicator light is on. The constant temperature heating mode starts. Press the switch again. Green light on, high frequency vibration mode start.:
3. After selecting the care mode. Light pressure massage from the eyes to the temples. Promote absorption.:
4. The product is recommended to use each working mode for more than 5 minutes. According to your own needs. Switching care mode.:
Lip care:
1. Apply lip care products (e.g. lipstick) evenly on the lips.:
2. Button switch. Red indicator light is on. Constant temperature heating mode starts. Press the switch again briefly and the green light comes on. High frequency vibration mode starts. Press the switch again, the orange light is on, constant temperature high frequency vibration mode starts.:
3. Choose a good care mode after. The massage head from the :
Най-добри сделки