.

.

Колела за инструменти TBGFPO с двойни колела с мек дизайн на протектора от TPA със защита от звука, с лагери за болничната количка (Цвят: D, размер: както е показано)

Колела за инструменти TBGFPO с двойни колела с мек дизайн на протектора от TPA със защита от звука, с лагери за болничната количка

BGN 116.40

Брой продукти
На склад

Окантовочный материал PU - това е устойчив на абразия полиуретанКорпус на колелото на елегантен и прост, и ъгъла на наклон 60 градуса, което придава елегантен външен вид.Гладки и широки джанти, безшумни, а не имитация на пода.Безшумен дизайн : липса на шум, създава тихо пространство.Място на приложение : Подходящ е за офис столове, домашни столове и т. Окантовочный материал PU - това е устойчив на абразия полиуретан.Корпус на колелото на елегантен и прост, и ъгъла на наклон 60 градуса, което придава елегантен външен вид.Гладки и широки джанти, безшумни, а не имитация на пода.Безшумен дизайн : липса на шум, създава тихо пространство.Място на приложение : Подходящ е за офис на седалките, домашни седалки и т. Винт прът : M12x25mm (3 инча), M12x25 (4 инча), M16x25 (5 инча) Диаметър на колелото : 75 мм (3 инча), 100 мм (4 инча), 125 мм (5 инча) Натоварване : 3 "натоварване 60 кг с лагери, Защита на околната среда TPA колелото, высокоэластичный протектор на гумата Количество в опаковка : 2 бр./лот Забележки : 1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. Поради ръчно измерване и различни методи за измерване на допуска на отклонение на 1-3 виж Благодаря!.

Други функции

Най-добри сделки