.

.

erddcbb Единично Рафт Стенен Рафтове За Подправки Козметична Полк Тава За Баня и Кухня От Неръждаема Стомана Домашната Кухня Стенен Висящи Рафтове Не Ржавеющие Стела?

erddcbb Единично Рафт Стенен Рафтове За Подправки Козметична Полк Тава За Баня и Кухня От Неръждаема Стомана Домашната Кухня Стенен Висящи

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

➤ Многофункционални рафтове за витрина - Изработени от трайни материали от неръждаема стомана, което ви позволява да използвате тези рафтове за по-дълго време без да се повредиТой има голям товарен капацитет, е водоустойчив и устойчив на корозия.Той е много подходящ за влажна среда. ➤ Универсална употреба подходящ за съхранение на подправки в кухнята; тоалетни принадлежности в банята; украса в хола; и на малки предмети в спалнята. ➤ Конструкция сливных дупки-предотвратява попадането на вода на рафта, след като душата, прави я суха и подредено, предпазва елементи на рафт от размножаване на бактерии. ➤ Лесна инсталация - Модерните стенни рафтове идват в комплект с инструменти за монтаж на оборудване.Просто го закрепете прилагаемыми винтове, и тези стенни рафтове са готови да украсят дома и настаняване. ➤ Гаранция за удовлетвореност - Ако се сблъскате с някакви проблеми, които не ви устройват, моля, веднага се свържете с нас, нашият приятелски екип за обслужване на клиенти положи всички усилия, за да върнем усмивката на вашето лице. ➤ Многофункционални рафтове за витрина - Изработени от трайни материали от неръждаема стомана, което ви позволява да използвате тези рафтове за по-дълго време без да се повреди.Той има голям товарен капацитет, е водоустойчив и устойчив на корозия.Той е много подходящ за влажна среда. ➤ Универсална употреба подходящ за съхранение на подправки в кухнята; тоалетни принадлежности в банята; украса в хола; и на малки предмети в спалнята. ➤ Конструкция сливных дупки-предотвратява попадането на вода на рафта, след като душата, прави я суха и подредено, предпазва елементи на рафт от размножаване на бактерии. ➤ Лесна инсталация - Модерните стенни рафтове идват в комплект с инструменти за монтаж на оборудване.Просто го закрепете прилагаемыми винтове, и тези стенни рафтове са готови да украсят дома и настаняване. ➤ Гаранция за удовлетвореност - Ако се сблъскате с някакви проблеми, които не ви устройват, моля, веднага се свържете с нас, нашият приятелски екип за обслужване на клиенти положи всички усилия, за да върнем усмивката на вашето лице.Име на продукта : Многофункционална полк Основен материал : неръждаема стальразмер на продукта : дължина * ширина * высота20смразмер : 20 см * 11 см. * 4 см30смразмер : 30 см. * 4 см40смразмер : 40 см.

Други функции

Най-добри сделки