.

.

Комплект за лифтинг на лицето Instalift Protein Тема, Комбинация от разтворими протеинови нишки и есенции Nano Gold Essence, Резорбируеми колагенови нишки, изглажда фини бръчки, п?

Комплект за лифтинг на лицето Instalift Protein Тема, Комбинация от разтворими протеинови нишки и есенции Nano Gold Essence, Резорбируеми

BGN 13.86

Брой продукти
На склад

【Комплект за стягане на корейската протеиновой конци Instalift】Протеиновая конец за лицеНишка е направена от разтворим протеин, който се разтваря в богатите на хранителни вещества, които допринасят за подмладяване на кожата. 【Подобрява еластичността на кожата】 Златна копър може да премахне замърсяването с кожата, стимулира регенерацията на клетките на кожата, нежно и не дразни, подобрява еластичността на кожата, премахва жълт газ от лицето и прави кожата по-мека и лъскава. 【Намаляване на фини бръчки】 на Лечебното комбинация със златен протеин и пептидом изглажда бръчките, изсветлява линия на брадичката, шията, назолабиални гънки, отпусната на бръчките, подобрява еластичността на кожата и придава сияние на младостта. 【Добра грижа】 Екстракт от платина, хидролизиран коприна и множество висококачествени естествени растителни екстракти.Идеален за всички типове кожа, особено за суха. 【Инструкции】 След почистване спрей триизмерна златен течност върху лицето си, нанесете на протеинови линия в посока на фините линии, триизмерна златен спрей течност, масажирайте пръстите на краката до усвояване. 【Комплект за стягане на корейската протеиновой конци Instalift】Протеиновая конец за лице.Нишка е направена от разтворим протеин, който се разтваря в богатите на хранителни вещества, които допринасят за подмладяване на кожата. 【Подобрява еластичността на кожата】 Златна копър може да премахне замърсяването с кожата, стимулира регенерацията на клетките на кожата, нежно и не дразни, подобрява еластичността на кожата, премахва жълт газ от лицето и прави кожата по-мека и лъскава. 【Намаляване на фини бръчки】 на Лечебното комбинация със златен протеин и пептидом изглажда бръчките, изсветлява линия на брадичката, шията, назолабиални гънки, отпусната на бръчките, подобрява еластичността на кожата и придава сияние на младостта. 【Добра грижа】 Екстракт от платина, хидролизиран коприна и множество висококачествени естествени растителни екстракти.Идеален за всички типове кожа, особено за суха. 【Инструкции】 След почистване спрей триизмерна златен течност върху лицето си, нанесете на протеинови линия в посока на фините линии, триизмерна златен спрей течност, масажирайте пръстите на краката до усвояване.Приложими хора : общи.Основни съставки : растителни екстракти.Технически характеристики на : 15 мл * 5 бутилки златна течност, 20 парчета златен протеиновой нишки * 1 бутилка.

Други функции

Най-добри сделки