.

.

Жак X-DREE keyston_e Стенни плочи Cat5E Cat6 Ethernet RJ-45 и Конектори за панела с едно пристанище на Бяло (5 бр. вълни) (Нов съединител Lon0167 keystone с монтиран на стената плочи Cat5E надеждн?

Жак X-DREE keyston_e Стенни плочи Cat5E Cat6 Ethernet RJ-45 и Конектори за панела с едно пристанище на Бяло (5 бр. вълни) (Нов

BGN 15.56

Брой продукти
На склад

Предна панел тип на затвора е подходящ за всички видове екранирани конектори keystone e, като на Котка С променена самоличност маркирани станция на върха.Напълно екраниран (скрит монтаж) лесни за обслужване на клиенти в рамките на 24 часа.Описание на испански език, Нов съединител Lon0167 keystone с монтиран на стената плочи Cat5 E надеждна ефективност Конектори Cat6 Ethernet RJ-45 за панела с едно пристанище на Бяло (5 бр. вълни) (id : c2c a0 7d 6d9)Тип на затвора (издръжлив на употреба) Предна панел е подходящ за всички (и най-новите технологии) видове екранирани конектори keyston_e висок клас, като Котка.С взаимозаменяеми идентификационната табелка faultless station отгоре.Внимателно подбран напълно екраниран (великолепен вид закрепване за скрит монтаж и повърхността).Изработен е от безпрецедентно траен ABS пластмаса за бърза и лесна инсталация. Размер : 86x86mm.Отлична по отношение на качеството на производство на предната панел внимателно подогнана и качествено да се побере в повечето задните кутии с размери 86 х 86 мм за стенен монтаж.

Други функции

Най-добри сделки