.

.

SEWACC 3 бр. Буковая Кръгла Четка за Акрил Четка За Рисуване Овални Четки За Рисуване Дебела Четка За Рисуване Аксесоари За Дома Удобен, Акварел Четка Удобна Четка За Р?

SEWACC 3 бр. Буковая Кръгла Четка за Акрил Четка За Рисуване Овални Четки За Рисуване Дебела Четка За Рисуване Аксесоари За Дома

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

ЧЕТКА ЗА НАНАСЯНЕ на ЛЕПИЛО - Нашите четка леки, ги е удобен за хващане, която позволява да се извърши цялата работа с комфортЧЕТКА за оцветяване - този набор от четки за живопис може да отговори на вашите различни нужди в живописта.Продуктът притежава практични функции.ЧЕТКА ЗА ШАБЛОНИ - ? ЧЕТКА ЗА РИСУВАНЕ за ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА Четината Лесно отваливаются, и те са много трайни.ЧЕТКА ЗА МЕБЕЛИ ВОСЪК - достатъчно универсални за работа с всеки метод за нанасяне, с различни четки, за да отговори на различните нужди.ВОСЪЧНА КРЕДА, ЧЕТКА - Благодарение на доброто на материала и ниска цена, можете да закупите тази четка премиум-клас по много.Списък на опаковки, 3 x четка за рисуване Характеристики -Размер : 16,50 X3,00 X3,00 см / 6,48 X1,18 X1 множество четка за рисуване. -Цвят : както е показано на фигура четки за рисуване на стени -Материал : четина и дърво удобна четка за рисуване -Качеството на изработка тази четка за рисуване е идеално, и ще имате добър опит в използването на тази четка за нанасяне на лакове. -Удобна в плен, всяка четка е с гладка дръжка, която осигурява удобно захващане при прилагането на шаблон найлон с четка за рисуване. -Достатъчно универсални за работа с метод за рисуване, с различни четки, за да отговори на различните нужди на овални четки за рисуване. - Тези четки са съвместими с бледа боя, на боя, латекс, мебелен кола маска и кръг от восък с четка за пудра. -Маслени бои четки, изработени от добра четина, както и дървесни материали притежават отлична издръжливост малярной четка.Информация за стоки, Четка за рисуване върху дъската, различен размер може да отговори на вашите различни нужди. четка за почистване на Четката за рисуване с ергономична дръжка осигурява добра точност, така че можете да го използвате с доверие. четка за нанасяне на лак Можете да се насладите на по-чисти покритие и по-гладък процес на рисуване, създаване на атрактивни работа с боя. множество акварел четка Някои четки за рисуване, изработени от висококачествен материал, дървена четка за рисуване трайна.

Други функции

Най-добри сделки