.

.

Yardwe 200 бр Тиква Стъблото САМ Тиквени Стебла Полистирен Тиква Ремесленная Дръжка за Деня На Благодарността Тиква стъблото Ръчно изработени плавателни съдове Сезон?

Yardwe 200 бр Тиква Стъблото САМ Тиквени Стебла Полистирен Тиква Ремесленная Дръжка за Деня На Благодарността Тиква стъблото

BGN 17.91

Брой продукти
На склад

Подпори за тиква с ръцете си : няколко комбинации, подходящи за партита и самостоятелно ползванеПластмасов крак тиква : нов дизайн, не се използва за някои страни, но също така може да се използва като украса на масата, на тезгяха или конторке.Стъблото на тиквата фигурки : Отличен за производство на зеленчуци от семейство тиквови, аксесоари за партита.Висящи наниз от мъниста : Продуктът е произведен от висококачествен материал, който е траен и практично за по-дълга употреба.Торцевая кутията с химикалка окачване : Идеален за вземане на тикви от стиропор със собствените си ръце или бижута във формата на джак-o-фенер.Това ще отговаря на вашите нужди.Пратката включва 200 х тиквени дръжки с ръцете си Характеристики -Материал : пластмаса - Цвят : както е показано по - пластмаса, изключителна форма, нежен и изтънчен. - Подходящи за декорация на тиква със собствените си ръце или прожектор-домкратов. - Лесен за инсталиране и употреба, отлично украса за вас. - Няколко комбинации, подходящи за партита и самостоятелно ползване. - Размер : 7,5x2,4 см /2,95x0,94 инча, 6,4x2,9 см/2,51x1,14 инча, 5,8x2,5 см /2,28x0,98 инча, 6,5x1,6 см/2,55x0,62 - Създаване на празнична атмосфера, осигуряването на парченца по-стабилно.Информация за стоки търсите професионален, достъпни стъблата на тиквите?Вие сте в търсене на силни стебла от тиква?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашите професионални стебла от тиква, изработена от материал, трябва да отговарят на вашите нужди. един от най-добрите варианти за вас.

Други функции

Най-добри сделки