.

.

X AUTOHAUX Система за Контрол на налягането в гумите TPMS USB Зарядно Устройство, Монитор, 5 Режима на Аларма Цветен LCD дисплей с 4 Външни датчици Налягане Универсален за Авт?

X AUTOHAUX Система за Контрол на налягането в гумите TPMS USB Зарядно Устройство, Монитор, 5 Режима на Аларма Цветен LCD дисплей

BGN 28.33

Брой продукти
На склад

ЗАРЕЖДАНЕ чрез USB Система за контрол на налягането в гумите е настроен с помощта на USB порт, можете да използвате USB кабел за зареждане, система за контрол на налягането в гумите може да работи непрекъснатоГУМИТЕ оборудван с качествени и трайни панели, които могат да се удължи време на употреба.Монитор за налягане на гумите може да се постави на централната конзола, което спестява място.Можете лесно да го използвате дори на тъмно. 5 МЕТОДИ за сигнализация И откриване В реално време : Системата TPMS има 5 методи за сигнализация (бързо изтичане на аларма, аларма за високо / ниско налягане, аларма за висока температура, аларма за нисък заряд на батерията), незабавно се съобщават на водача за необичайни състояние на гуми за осигуряване на безопасното шофиране.Можете свободно да определят аварийни стойности на налягането и температурата и единици за измерване.Номинално налягане 1,5-6,0 бара / 22 - 87 паунда на квадратен инч (фабричните настройки са : ниско налягане - 2,0 бар, високо налягане 3 бара, висока температура - 68 ° C). Цифров екран : Монитор на автомобилни гуми е оборудвана с LCD цифров широкоъгълен екран с ярка подсветка и ясни данни, независимо от това, дали става въпрос за деня или през нощта, можете лесно четене на данни.Въвеждането на съвременни интелигентни чипове за подобряване на точността и своевременността на данните.Технология за безжичен четец позволява ви да прехвърляте данни за налягането и температурата в гумите в реално време, с ясни принимаемыми сигнали и по-висока стабилност.Данни за налягане и температура могат да се сменят, единица за измерване на налягането е gbp / кв. инча / Бар, както единица за измерване на температура - C / F. 4 ПРЕЦИЗНИ външни сензора : Система за контрол на налягането в гумите има 4 усовершенствованными външни датчици, които притежават бързо прехвърляне, ниска консумация на енергия и дълъг живот. Малък размер, ниско тегло, висока точност за измерване на налягането в гумите (диапазон на отклонения ≈ 3 паунда/кв.Също така е снабден с противоугонными винтове, които могат да предотвратят падането му при высокоскоростном-малко.Батерията на сензора е самозаменяемым.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ И широко приложение : Включва ръководство за експлоатация. При първата инсталация, моля, заредете се с монитор и включване на дисплея, след което поставете датчици една след друга; след 5-10 минути с кола, ще се показват всички данни.Сензор трябва да активироваться при шофиране.Подходящ за много 4-колесни превозни средства, като автомобили, suv, MPV, седан, стейшън вагон (истейт, и т. Система за контрол на налягането в гумите, също е наречена ГУМИТЕ, използва сензори за контрол на налягането във всяка гума за контрол на определени нива на налягане.

Други функции

Най-добри сделки