.

.

Поставка за статив EMART VR, съвместима с HTC Vive, Базова станция на виртуална реалност 2.0, Поставка за сензор Oculus Rift Constellation (2 бр.)

Поставка за статив EMART VR, съвместима с HTC Vive, Базова станция на виртуална реалност 2.0, Поставка за сензор Oculus Rift Constellation

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Перфектен дизайн на комплект каботажните за осветление, подходящ за HTC Vive, DSLR и друго съвместимо фотооборудованияКонструкция от алуминиева сплав, по-лека, но здрава и портативна, което позволява да се използват в полеви условия.Височина се регулира от 26,8 'и 75'.Максималната товароносимост на 13,5 кг. е Лесно приспособима за секунди. 3 степени за фундаменти, са доста устойчиви, с добър център на тежестта, размера на опорна точка, около 4,6 кв. фута напълно разгънат състояние.Мини адаптер за прикрепване на топка на главата, подходящи за стандартна резба 1/4 инча на пръта, той издържа на голямо натоварване, надеждно се фиксира и плавно завива на устройството.Лесно се конфигурира за няколко секунди, а също и запознат за съхранение.А също така е идеален за студийната снимане на фото/ видео и на място, ако е съвместим рефлексен фотоапарат и други фотооборудование.Висококачествена конструкция от алуминиева сплав, което му дава много предимства като ниско тегло, преносимост, трайност, за стабилност, и други, които сте очаквали. (2) x Поставка за снимки. (2) x Мини адаптер за прикрепване на топка на главата (адаптер за топла башмака).

Други функции

Най-добри сделки