.

.

PH PandaHall 40 бр. Дървени Празни Макари 4 Размера Макари за Конци Кафяви Телена Шпульки За Плетене Реколта Сонда Занаятчийски Макари за Конци за Бродерия, лента с pom-поме?

PH PandaHall 40 бр. Дървени Празни Макари 4 Размера Макари за Конци Кафяви Телена Шпульки За Плетене Реколта Сонда Занаятчийски

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Макара 4 размера : 4 празни макари с различен размер : 27x16 мм / 1,06x0,62 ", 48x31 мм / 1,88x1,22", 14x10 м / 0,55x0,39", 40x20 мм / 1,57x0,78" център на тези дървени макари перфорирован, може да се използва за закрепване на макаратаПратката включва : 4 размера, всеки с размер на 10 бр. празни макари за конци, общо 40 бр. бобини, смесен размер и достатъчно количество могат да отговарят на вашите нужди ежедневна употреба, допълнително украсени с декоративни цели или украсени с за други занаяти.Дървени макари : Изработени от дърво шима, тези празни макари са здрави и трайни, устойчиви, им е лесно да се съборят или да се деформира, те са достатъчно дебели, за да издържат както ръчно, така и машинно нанасяне, можете да ги използвате в продължение на дълго време.Повърхността на Smoth : Използване на съвременни технологии, на повърхността на тези празни макари добре полирани, не боли да си проводник, лесен и удобен за употреба.Можете да се съсредоточите върху своето създаване от дърво, а не выковыривать трески от ръцете!.Широко приложение : идеално за връзване на тънки и къси струните, тел, декоративни вериги, въжета, бобина, кабела.Това прави си въже и верига не е твърде мръсни и може да спести малко място за вашия дом и офис. Макара 4 размера : 4 празни макари с различен размер : 27x16 мм / 1,06x0,62 ", 48x31 мм / 1,88x1,22", 14x10 м / 0,55x0,39", 40x20 мм / 1,57x0,78" център на тези дървени макари перфорирован, може да се използва за закрепване на макарата.Пратката включва : 4 размера, всеки с размер на 10 бр. празни макари за конци, общо 40 бр. бобини, смесен размер и достатъчно количество могат да отговарят на вашите нужди ежедневна употреба, допълнително украсени с декоративни цели или украсени с за други занаяти.Дървени макари : Изработени от дърво шима, тези празни макари са здрави и трайни, устойчиви, им е лесно да се съборят или да се деформира, те са достатъчно дебели, за да издържат както ръчно, така и машинно нанасяне, можете да ги използвате в продължение на дълго време.Повърхността на Smoth : Използване на съвременни технологии, на повърхността на тези празни макари добре полирани, не боли да си проводник, лесен и удобен за употреба.Можете да се съсредоточите върху своето създаване от дърво, а не выковыривать трески от ръцете!.

Други функции

Най-добри сделки