.

.

PRETYZOOM 2 елемента Украса на Коледа Орнамент Декоративен Дървен Тенис на Лешникотрошачката Календар на Коледно Парти Фигурка Дърво Плот Коледна Украса Фигурки на Во?

PRETYZOOM 2 елемента Украса на Коледа Орнамент Декоративен Дървен Тенис на Лешникотрошачката Календар на Коледно Парти Фигурка Дърво

BGN 18.67

Брой продукти
На склад

Комплект от фигури на щелкунчика : Добър коледен подарък за деца, приятели, роднини и любовнициТе ще го направят.Коледен лешникотрошачката : може да се използва за украса на коледни елхи, маси, рафтове и други места.Дървена Дядо Коледа : Проектиран като забавна и уникална празнична декорация, идеална за коледна украса, за да даде своя дом на празнична нагласа.Войници-Лешникотрошачката : ??Те са идеални за украса на вашия дом и ще станат част от вашата празнична традиция.Декоративен лешникотрошачката : Тези украшения във формата на щелкунчиков украсени с коледни елементи, които са по-подходящи за декорация на вашия дом.Комплект от фигури на щелкунчика : Добър коледен подарък за деца, приятели, роднини и любовници.Те ще го направят.Коледен лешникотрошачката : може да се използва за украса на коледни елхи, маси, рафтове и други места.Дървена Дядо Коледа : Проектиран като забавна и уникална празнична декорация, идеална за коледна украса, за да даде своя дом на празнична нагласа.Войници-Лешникотрошачката : ??Те са идеални за украса на вашия дом и ще станат част от вашата празнична традиция.Декоративен лешникотрошачката : Тези украшения във формата на щелкунчиков украсени с коледни елементи, които са по-подходящи за декорация на вашия дом.Списък на пакетите 1 x Характеристики коледен декор - Те могат да украсяват коледно парти, за да се засилят празнична атмосфера. - Материал : Дърво. - Това е украса ще бъде идеалният акцент за вашия дом декор по време на празника. - Чудесна украса за перваза на прозореца, полицата за рафтове или на кухненския плот, класически декор за Коледа. - изработен от безопасни материали и може да ви служи дълго време. - Размер : около 38,00 X10,00 X8,50 см./ 14,93 X3,93 X3,34 инча. - Идеално за коледен подарък, подарък за рожден ден за деца, семейства и приятели. - Цвят : червен. Информация за продукта войник-лешникотрошачката " е Изпълнен в класическа форма с рисувани коледни елементи, чудесен избор за подарък за деца на Коледа и много други. комплект от фигури на щелкунчика Този предмет представлява дървена играчка-кукла-щелкунчика, която е направена от висококачествен дървен материал, трайна и практична за по-дълга употреба.

Други функции

Най-добри сделки