.

.

UPKOCH Тежкотоварни Кабел 2 бр. Преносима Еластична Пътна Бельевая Въже с Вендузи, Бельевая Въже за пране в Задния двор на хотела за почивка, На Балкона, на Линия за суш?

UPKOCH Тежкотоварни Кабел 2 бр. Преносима Еластична Пътна Бельевая Въже с Вендузи, Бельевая Въже за пране в Задния двор на хотела за почивка,

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Размер : около 125x4,5x0,5 см / 49,12 X1,77 X0,20 инчаКойто има капацитет до износване и устойчивост, изключително издръжлив.Нашата переносную пътна това въже може да се приложи навсякъде : в хотел, банята, пералня, лодка, балкона или дори по дърветата.Хората могат да имат място за един миг сушене на всяко място, когато им е необходимо.Компактна пътна бельевая въже позволява лесно изплакнете бански костюм или други малки предмети.Нещастници са закрепени към стената или плочка, а куките са закрепени в произволно място, например в банята, хотел, банята.В тази въже за сушене на дрехи удобна съхранява чорапи, бельо, блузи, бански, панталони, сутиен, кърпа, гащи, шал и други дрехи.Отличен за пътуване, къмпинг, използване на открито и закрито.Ние обичаме нашите клиенти и се грижим за вашето удовлетворение.Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с мен на време, аз обслужу вас, за да се гарантира вашето удовлетворение!.Характеристики Цвят : черен Материал : Еластичен кабел Размер : около 125x4,5x0,5 см/49,12 X1,77 X0,20 инча Предпоставка включва 2 бр. портативен еластична пътна това въже с вендузи, прането на въже за пране в задния двор на хотела за почивка, на балкона за сушене на дрехи.

Други функции

Най-добри сделки