.

.

Персонализирани подаръци под формата на самолет от Итън Уокър гравирана с името на детето - Идеална играчка в памет на дете, Бебе или Новороденото, Интериор на стая?

Персонализирани подаръци под формата на самолет от Итън Уокър гравирана с името на детето - Идеална играчка в памет на дете, Бебе

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

??? СКЪПОЦЕНЕН СПОМЕН за детето : Класически обичай самолети, отлично се вписват като детски фигури в стаята на вашето бебе или като сувенири семейна качество за вашата момиче или момчеВсяко устройство се предлага в тенекиен клетка на паметта, за да се запази за вечни спомени. ? На персонален ПОДАРЪК ЗА МЛАДИТЕ РОДИТЕЛИ И БЕБЕТА : използвайте функцията да Конфигурирате сега на тази страница, за да направите този подарък наистина внимателен и грижовен.Добавете до 3 реда на специален съобщения с любов, направени по поръчка, и ние выгравируем си, че този единствен по рода си подарък за поръчка изглеждаше страхотно.Предлага се в розово, синьо, лавандовом, светло зелено, бяло и естествени цветове. ✈️ КАЧЕСТВЕНА ДЪРВЕНА фигурка на САМОЛЕТ : Всички наши играчки и подаръци са ръчно изработени с любов и грижа за бъдещите поколения.Всеки един от нашите дървени детски подарък ръчна изработка изработен от естествени материали и тапицерия за безопасността на вашето дете, тестван и сертифициран от US CPSC.Всеки детайл е екологично чиста опаковка за 100% возобновляема и / или рециклируеми, което води до най-ниското ниво на броя на отпадъци. ? ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК : Всички наши персонални детски подаръци идват в стилен тенекиен клетка на паметта, на която внимателно изобразява фигурка играчка коне и гравиране.Насладете се на магията, когато видите, като светне лицето, когато те се отварят капака.Отлични идеи за подарък за родителите или децата на кръщенета, кръщене, рожден ден, Коледа, ден на майката, ден на бащата, или просто за всеки повод. ??♂️ РЪЧНО изработени В САЩ : Ние сме ветерани на малкия бизнес в САЩ и измислям подаръци и играчки за нашите прекрасни родители и деца ръка в собствения ни магазин във Флорида.Направете подарък, който ще се открояват от общата маса ярки пластмасови стоки.Подарък самолет на BORISLAV УОКЪР - идеалния подарък както за родителите, така и за деца.Те със сигурност ще се радвате на професионални умения и всеотдайност, вложени в тези възстановяване на държавността подаръци.Тествана и сертифицирана US CPSC Safe Всеки един от нашите дървени детски подарък ръчна изработка изработен от естествени материали и тапицерия за безопасността на вашето дете.Ние внимателно тестване на всички наши материали, за да се гарантира получаването на действително нетоксичен на крайния продукт, без миризми или текстура.

Други функции

Най-добри сделки