.

.

Портативен Bluetooth високоговорител с гривната, вече Безжично Стерео с двойно съединение, превъзходно качество на звука, за спорт, фитнес, туристически, съвместим с Т?

Портативен Bluetooth високоговорител с гривната, вече Безжично Стерео с двойно съединение, превъзходно качество на звука, за спорт, фитнес,

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

【Подвижна гривна】 Подвижна дизайнРегулируема каишка.Силиконов каишка с ефект на паметта гладка и мека като кожа, неограничен, удобен и лек, подходящ за носене през целия ден.Нископрофилен, и на прости, лесно се адаптира към вашия стил.Упражнение, джи-те.Мърдай, както ти харесва. 【Превъзходно качество на звука】 Този Bluetooth високоговорители осигурява стереозвук с бас на богати, плътни mi-ds и възникване върхове clear.Мощен звук, достатъчно голям, за да запълни всяко помещение.Можете да се наслаждавате на музика през по всяко време и на всяко място, без значение, където и да отидете.Благодарение на Bluetooth 5.0 той може да осигури по-широк обхват на безжичната връзка, както и по-стабилна връзка Bluetooth. 【Кнопочное управление на】 Лесен за използване кнопочное управление позволява да се разширят настроение и енергия партита.Промяна на песни, силата на звука и сдвояване без специални усилия, просто чрез докосване. 【True Wireless Stereo Dual Interconnect】При едновременно използване на две такива високоговорители Bluetooth, можете да ги свържете последователно по безжична мрежа, създаване на гигантска звуково поле.Насладете се на звука на кино качество.Може да бъде свързан чрез Bluetooth, поставете T? card connection. 【Преносим и многофункционален】 Насладете се на стерео звук с висока разделителна способност с впечатляваща сила на звука, където и да сте отпочинали, на партита, в къмпинг, пешем туризъм или каране на велосипед.Поддръжка На Bluetooth.Подкрепа за свързване на вашия смартфон, лаптоп, таблет, аудио устройства и т. 【Подвижна гривна】 Подвижна дизайн.Регулируема каишка.Силиконов каишка с ефект на паметта гладка и мека като кожа, неограничен, удобен и лек, подходящ за носене през целия ден.Нископрофилен, и на прости, лесно се адаптира към вашия стил.Упражнение, джи-те.Мърдай, както ти харесва. 【Превъзходно качество на звука】 Този Bluetooth високоговорители осигурява стереозвук с бас на богати, плътни mi-ds и възникване върхове clear.Мощен звук, достатъчно голям, за да запълни всяко помещение.Можете да се наслаждавате на музика през по всяко време и на всяко място, без значение, където и да отидете.Благодарение на Bluetooth 5.0 той може да осигури по-широк обхват на безжичната връзка, както и по-стабилна връзка Bluetooth. 【Кнопочное управление на】 Лесен за използване кнопочное управление позволява да се разширят настроение и енергия партита.Промяна на песни, силата на звука и сдвояване без специални усилия, просто чрез докосване. 【True Wireless Stereo Dual Interconnect】При едновременно използване на две такива високоговорители Bluetooth, можете да ги свържете последователно по безжична мрежа, създаване на гигантска звуково поле.Насладете се на звука на кино качество.Може да бъде свързан чрез Bluetooth, поставете T? card connection.

Други функции

Най-добри сделки