.

.

CD-плейър, Лаптоп с Bluetooth Акумулаторна CD плейър със Слушалки Персонален CD плейър Walkman за кола, Пътувания, Дом, Персонален CD-плеър, Вграден Високоговорител Стерео Комп?

CD-плейър, Лаптоп с Bluetooth Акумулаторна CD плейър със Слушалки Персонален CD плейър Walkman за кола, Пътувания, Дом, Персонален CD-плеър,

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

【Преносим богат на функции CD-плейър с 8 в 1】 Персонален CD-плейър с 8 функции (1) Портативен cd плеър (2) USB Flash Driver Player (3) Програмата за програмиране (4) Подкрепа AUX на автомобила (5) са Добри инструменти за обучение (6) Bluetooth trasmitter (7), Bluetooth, Hi Fi високоговорител (8) Boombox за домашно аудио. 【Bluetooth CD плейър】CD плейър, Discman с функция bluetooth receive и функция trasmitter работи едновременно.Преносим CD-плейър, Discman се свързва с bluetooth-колона, Bluetooth-наушникам, wi-fi, Bluetooth наушникам, някои модели автомобилни Bluetooth моля, обърнете внимание, не на всички автомобилни Bluetooth.Портативен cd плейър Bluetooth лесно свързва iphone, ще възпроизвеждайте песни на iphone, cd плейър с Bluetooth може да слушате музика. 【Преносим и компактен】 CD-плейър лек, компактен и портативен.Портативен cd плейър е лесен за переноске и съхранение.Можете да слушате любимата си музика в къщи, в колата, в училище, на път, на път за работа и където и да отидете.Cd плейър Bluetooth е съвместима с устройства CD/CD-R/CD-RW, cd-та, MP3 и cd-дискове с аудиофайлами WMA. 【Акумулаторна батерия и лесен за използване】 Нашия CD плейър walkman е оборудван с вградена акумулаторна батерия.Може да се зарежда с помощта на адаптер за захранване / зарядно устройство/ захранващ блок/ компютър / КОМПЮТЪР и т. cd Плейър с подзарядкой 2000 поддържа възпроизвеждане до 15 часа след пълно зареждане. 【Най-добрият подарък】 Сте загрижени за това, че не знаете какво да купите за подарък?Не се притеснявайте, преносим CD-плейър със слушалки - най-добрият подарък за влюбени, приятели, родители, деца, колеги на празници или фестивали.Ден на бащата, ден на майката, рожден Ден, Коледа. 【Начин за свързване чрез Bluetooth】 cd Плейър се свързва с помощта на динамиката на Bluetooth и Bluetooth слушалки или Wiress накрайници за уши.Първо преписва компакт диск, след това кликнете "FUN" за около 2-3 секунди, Иконата Bluetooth мига в долния десен ъгъл на екрана, сега портативен cd плейър с Bluetooth предава сигнал, Bluetooth се свързва автоматично, когато Bluetooth слушалки или Bluetooth високоговорители с Bluetooth (моля, обърнете внимание, че CD-плейър с Bluetooth не може да се свърже с устройствения Bluetooth). 【Двупосочна функция Bluetooth】 CD плейър с Bluetooth-това е предавател и приемник с Bluetooth.Преносим cd-плейър с Bluetooth много удобно да се заемат със себе си, където и да отидете в чантата си.

Други функции

Най-добри сделки