.

.

Коледни играчки за деца, 3D Аниме-лампа - Играчка нощна светлина за декор на детска стая, 16 Сменяеми цветове с дистанционно управление, таймер, Creative осветление за иде?

Коледни играчки за деца, 3D Аниме-лампа - Играчка нощна светлина за декор на детска стая, 16 Сменяеми цветове с дистанционно управление,

BGN 9.49

Брой продукти
На склад

На повърхността на лампата разполага с защитно фолио, моля, свалете го преди използванеНе докосвайте повърхността на акрилна плоча с пръсти, за да се избегне пръстови отпечатъци върху плаката, които могат да повлияят на 3 D илюзията, използвайте кърпички за почистване на сифони. 3 D лека нощ включва - 2 нощни фенер с шарките, 1 семицветную сетивно ABS-основа, 1 дистанционно управление, 1 USB кабел и ръководство за потребителя. 3 D Illusion Night Light - Акрилни панели с лазерно гравиране Може да ви даде перфектен 3 D визия, като че ли те скочат. 16 на движението цвята и 4 режима - можете да избирате различни профили и цветове в зависимост от настроението ви или околната среда.Идеални подаръци - Перфектни подаръци за деца, идеална декоративна лампа за спалня, хол и офис и т. Гаранция за удовлетвореност на клиентите - ние сме напълно сигурни, че ще ви хареса качеството на тази лампа и вие ще бъдете доволни от решението за покупка.Ние бихме искали да поднесе страхотен подарък за децата.

Други функции

Най-добри сделки