.

.

Пигментни пръстени - Тиган за притежателя на лепило за мигли с прорези 100шт2, за Еднократна употреба Пластмасови Чаши за пигментирани мастила за Татуажа нокти, Пост?

Пигментни пръстени - Тиган за притежателя на лепило за мигли с прорези 100шт2, за Еднократна употреба Пластмасови Чаши за пигментирани

BGN 1.73

Брой продукти
На склад

✅ МНОГОКРАТНО нанасяне - Пръстени за татуажа ви позволяват да ги използвате за полу-трайни грим, пигменти, мастила, придържащ лепила, средства за облекчаване и грунд за мигли по време на изграждане на миглите и за нанасяне на татуировка ✅ ИЗДРЪЖЛИВ ДИЗАЙН - Всички тези пръстени за грим, изработени от пластмаса, имат специфична миризма.Дизайн на чаша, е създала дълбоко задълбочаване, което предпазва от преждевременно застывание течности.и никога не трябва да се притеснявате за това, което мастило или лепило прольются. ✅ РЕГУЛИРУЕМ размер - Диаметър на пръстена на притежателя на лепило за татуировки регламентирано, то може да се разтягат, за да отговарят на вашите изменение.Лек и удобство, за по-лесен достъп до ресницам и клею без да е необходимо да ходи напред-назад. ✅ЛЕСНО се нанася СЛЕД УПОТРЕБА - просто сложете пръстен на по-малко доминираща ръка и нанесете капка в дупката. еднократно за бърза употреба, не се нуждае от почистване, значително опростява нанасяне на полу-трайни грим. ✅ Служба удовлетвореност : 100% връщане на парите или замяна за вас, ако не сте доволни от нашия продукт.Като надежден продавач, ние винаги правим всичко възможно, за да ви предоставят продукти с добро качество.Чаши за пръстени за татуировки AM RIGHT THIRTY Характеристики : 1. Тези чаши за мастило за татуировки за еднократна употреба, изработени от пластмаса, те водоустойчив и издръжлив, прозрачни капачки за мастило за професионални татуировщиков, материал пръстени за грим пластмаса, здрав и не е специфична миризма. Удобни уреди за татуировка.Идеален за съхранение на пигмент или мастило за татуировки.Лесно почистване и съхранение. Тези капачки за мастило за татуировки, разработени с широк ръб на чаша, която може да се предотврати разливане на пигмент.Диаметър на пръстени за пръстите на регулиран / с отворен край, е подходящ за повечето пръста, удобен за използване 4. Тези висококачествени чаши за татуировки са необходими за вашия бизнес или лична татуировка-студио Технически характеристики : Размери : Голям, среден, малък по ваш избор (без разход на размер) Брой опаковки : 100 бр, Материал : пластмаса и Тъмни пръстени изработени от висококачествена пластмаса, те водоустойчив и дълготраен.Предназначение : Дизайн на чаша задържа течност, така че тя не высыхала толкова бързо.

Други функции

Най-добри сделки