.

.

Замененный слот, дистанционно управление на Xbox Media Player Control е Съвместим с Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S (син)

Замененный слот, дистанционно управление на Xbox Media Player Control е Съвместим с Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S (син)

BGN 9.43

Брой продукти
На склад

Съвсем нова подмяна на дистанционното управление на Xbox Игри Media за медиа плейъри XboxСъвместим с модели Xbox Xbox One, Xbox Series X |S. Предварително програмирани - Не се изисква никаква настройка или програмиране.Поставете батериите и всичко работи.Батерии и ръководство за потребителя на комплекта не са включени.Продавачът от САЩ, бърза доставка, бързи отговори на въпроси на клиенти в рамките на 1 работен ден. 30-дневната беспроблемная политиката за връщане.Бърз и лесен достъп до всички любимите филми, телевизионни предавания, музика, видео и приложения с помощта на дистанционното управление this Игри за Xbox Media Series X | S и Xbox One. Бърз достъп до регуляторам на силата на звука, захранване, пауза, обичайните бутони за управление на Xbox A, B, X, Y; дистанционно управление с осветени; Син цвят.Съвсем нова подмяна на дистанционното управление на Xbox Игри Media за медиа плейъри Xbox.Съвместимост с модели Xbox Xbox One, предварително програмирани Xbox Series X|S - Не се изисква никаква настройка или програмиране.Поставете батериите и всичко работи.Батерии и ръководство за потребителя на комплекта не са включени.Продавачът от САЩ, бърза доставка, бързи отговори на въпроси на клиенти в рамките на 1 работен ден. 30-дневната беспроблемная политиката за връщане.Бърз и лесен достъп до всички любимите филми, телевизионни предавания, музика, видео и приложения с помощта на дистанционното управление this Игри за Xbox Media Series X | S и Xbox One. Бърз достъп до регуляторам на силата на звука, захранване, пауза, общ бутоните за управление на Xbox A, B, X, Y Бутони на дистанционното управление със задно осветяване.

Други функции

Най-добри сделки