.

.

Cabilock Защита за печки Протектори за печки 6 бр. Прозрачни Аварийни Протектори За Офиса, Дома, Защитно покритие за Плосък Пластмасов Защитен Корпус, Защита от стартир?

Cabilock Защита за печки Протектори за печки 6 бр. Прозрачни Аварийни Протектори За Офиса, Дома, Защитно покритие за Плосък Пластмасов

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

PC Защитно покритие на бутона : Изработени от модерни и висококачествени материали за вашия КОМПЮТЪР, i. Покриване на битови кнопочного прекъсвач : изработени от модерни и висококачествени материали за вашия КОМПЮТЪР, i. Покриване на спешни бутони : фина работа и практичност, без чеп.Прозрачна и видима.Икономичен и практичен.Капачката на бутона за аварийно спиране : - Широкото приложение : Подходящ за бутон за аварийно изключване, бутон за защита от неправилно задействане при сблъсък.Покриване на спешни бутони : Може ефективно да защити бутона от повреди.Тя може да се използва в продължение на дълго време.плосък капак бутон. Защитно покритие на бутона : Изработени от модерни и висококачествени материали за вашия КОМПЮТЪР, i. Покриване на битови кнопочного прекъсвач : изработени от модерни и висококачествени материали за вашия КОМПЮТЪР, i. Покриване на спешни бутони : фина работа и практичност, без чеп.Прозрачна и видима.Икономичен и практичен.Капачката на бутона за аварийно спиране : - Широкото приложение : Подходящ за бутон за аварийно изключване, бутон за защита от неправилно задействане при сблъсък.Покриване на спешни бутони : Може ефективно да защити бутона от повреди.Тя може да се използва в продължение на дълго време.плосък капак с бутон.Списък на пакетите 6 x покривала за тласък ключове Характеристики -Този калъф също е много подходящ за бутони за аварийно спиране, копчета и т. Защита бутон за аварийно спиране. - Ефектно и с бутони.Капачки за ключове са много лесни за използване. - Изработени от модерни висококачествени материали за вашия КОМПЮТЪР, както и шапки на бутоните. - Цвят : Прозрачен капак цветен превключвател - Тънка работа и практичност, без чеп.Прозрачна и видима.Икономични и практични калъфи за копчета. - Материал : калъфи за КОМПЮТЪР - добра устойчивост на износване, продължителна употреба.Също така може да бъде достатъчно за по-дълго време на използване на защитни бутони. - Размер : Около 4,20 X3,20 X2,00 см/1,65 X1,26 X0 Прости седалките на копчета.Описание на продукта Отбивка капак с бутон Това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.спешна капак с бутон с помощта на материали, практични i. Покриване на битови кнопочного прекъсвач не е лесно да се деформира, което ви осигурява по-голямо удобство.

Други функции

Най-добри сделки