.

.

Veemoon 1бр държачи за паста за зъби, опаковка четка стенен детски паста за зъби, опаковка четка Стенен държач паста за баня паста за зъби, Кутийка виси лицеви тип екстр?

Veemoon 1бр държачи за паста за зъби, опаковка четка стенен детски паста за зъби, опаковка четка Стенен държач паста за баня

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Детска паста за зъби : Произведен от материал HIPS, лека и с по-добра консистенцияПаста за зъби за батерии : При използване на автоматично сокове за паста за зъби, вече не е нужно да се притеснявате за това, че сте выдавите твърде много паста за зъби с ръце.Баня : Предпочитаните материали , безопасни, трайни и практични.Автоматична сокоизстисквачка за паста за зъби : изящна изработка, масивна конструкция, нея не е лесно да проникна и да се деформира, и тя е много надеждна.Детска сокоизстисквачка за паста за зъби : изящна изработка и структура, нейното не е лесно да проникна и да се деформира, и тя е много надеждна.Осъществяване на списък 1 х сокоизстисквачка за паста за зъби Характеристики -Цвят : Бяла и жълта паста за зъби за деца. -Размер : Около 11.52 инча детски опаковка на паста за зъби. -Материал : държач за паста за зъби без нокти HIPS. -Интелигентен дизайн го прави лесен за инсталиране и практично, че може добре да отговарят на вашите нужди в практичном держателе за паста за зъби. -Той е изработен с отлична изработка и има якост на опън и превъзходна износоустойчивост, без перфорация кутии за паста за зъби. -При използване на автоматично сокове за паста за зъби, вече не е нужно да се притеснявате за това, че сте выдавите твърде много паста за зъби ръце стенни поставки за пасти за зъби. -Инсталация без дупки, по-удобна за вашата стена, ще ви стане добър избор трайно притежателя за паста за зъби. -Произведен от материал, HIPS, лек и издръжлив, с отлична консистенция стенен държач за паста за зъби.Описание на продукта Стенни поставка за паста за зъби без пирони Този продукт е монтиран на стената диспенсер за паста за зъби, изработени предимно от безопасни и меки материали, здрав и издръжлив, него не е лесно да се съборят или да се повреди, и той може да ви служи известно време. практичен държач за паста за зъби Е страхотна автоматична сокоизстисквачка за паста за зъби, която ще ви даде една добра служба. стенен държач за паста за зъби без пирони С дизайн без перфорация, тя може лесно да се инсталира на стената, че е по-безопасно и по-удобно.

Други функции

Най-добри сделки