.

.

В допълнение, от 1 Ролка Бели Гривни с шут, Еластични гривни, Гривни за шиене, Еластичен кабел, Еластична Нишка за мъниста, с подплата, Еластична Черна Еластична Въже?

В допълнение, от 1 Ролка Бели Гривни с шут, Еластични гривни, Гривни за шиене, Еластичен кабел, Еластична Нишка за мъниста, с подплата,

BGN 30.90

Брой продукти
На склад

Еластична лента за шиене : производство на бижута и обикновени теми и това е достатъчно за вашите проекти. еластична лента за шиене.Еластична каишка : и това е достатъчно за вашите проекти. еластична лента за плетене.Дъвка за палатки : Подходящ за колани, белезници, изрезки, бельо, занаяти.Бисерная конци : 50 м, 1 мм Еластична риболов линия за производство на гривната с сърцевина, изработена със собствените си ръце, еластична лента за мъниста, ръчно изработени, кабел "Направи си сам", трайно еластичен бисерный кабел за производство на бижута от гривни.Еластична лента за шиене : еластична низ нишка, която е мека i. Списък на пакетите 1 x ролка еластични въжета Характеристики - Размер : 5000x0,1x0,1 см за шиене. - Производство на бижута и общи занаяти.Ярки и достатъчно за вашите проекти гривни-браслетики. - Еластична, струнен нишка, която представлява здрава еластична плоска лента. - Е едно чудесно допълнение към вашите бижута, принадлежностям, покриващ дъвка за лице. - Цвят : черна дъвка за гривни. - Ярък и достатъчна за вашите проекти въже за връзване на ушите. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното стока, сшитым еластична въже. - Материал : пластмаса еластична въже за шиене.Информация за стоки Вяжите еластична лента с ярки и достатъчна за вашите проекти. Тя е еластична, за да гривни и е трайна. шевни еластичен кабел за бижута и традиционните занаяти.Найлонов кабел Нашия еластичен кабел за бродиране с мъниста, изработени от еластичен струнен пластмаса. еластичен кабел за гривната Е набор от еластични прежди за ръчно изработени кабели, бродирани с мъниста.

Други функции

Най-добри сделки