.

.

Американски Тенденции Мъжки Спортни бързо съхнещи шорти за Бягане 2 в 1, Спортни къси Панталони с Компрессионной подплата и Джобове с цип

Американски Тенденции Мъжки Спортни бързо съхнещи шорти за Бягане 2 в 1, Спортни къси Панталони с Компрессионной подплата и Джобове с цип

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

100% ПолиестерЗакопчалката на дантела.
? Материал : Външен слой нашите мъжки спортни шорти, произведени от 100% полиэстеровой вкара тъкан, лесно, быстросохнущей и дишаща.Вграден компрессионный подложка е изработена от висококачествени материи, еластични и приятни за кожата, намалява риска от появата на синини и предпазва краката ви по време на спорт.
? Дизайн 2 в 1 : най-Външния слой и компресиране на лигавицата на нашите мъжки тренировъчни шорти са устойчиви, компресия шорти осигуряват защита на кожата, ви дават усещане за лекота и комфорт по време на фитнес залата на хотела.Облегающая лигавицата може по-добре да покаже мускулите, когато тренирате.
? Еластичен колан : Регулируем колан е идеален за талията, което означава, че можете да правите упражнения, без да се притеснявате.Това може да осигури на тялото ви стабилна подкрепа, а дантела и няма лесно да се разпространява.
? Четири джоба : Нашите шорти за бягане за мъже включва два предни джоба с цип и един заден джоб с цип.Те са достатъчно дълбоки, за да запазите вашите карти, ключове и пари в сигурността. Вграден джоб за телефон е идеален за вашия телефон.Дизайн на джоба ви позволява да пусне ръката си, когато ви е удобно.
? Причина : Мъжки спортни шорти за бягане са подходящи за носене в помещения и на открито, тренировки, бокс, бягане, фитнес, разходки и други видове дейности.Спортни къси панталони за мъже, лесни за почистване и запазват формата си дори и след многократно измиване.Класически стил тренировъчни шорти за мъже.Тази кратка мъжки тренировка е предназначен за мъже, обичащи спорта.Лигавицата на окото е предназначен, за да ви помогне да губят топлина по време на тренировка, за да ви разхлади тялото си, и е высокоэластичную подплата, която плътно облегает на бедрата и предпазва от напрежение в мускулите по време на тренировка.Както вътрешна, така и външна облицовка изключително са устойчиви, което ви позволява да направите всичко, което искате, по време на движение.

Други функции

Най-добри сделки