.

.

Abaodam 10 Дървена Фоторамка Украса на Офис Масата Титуляр За Снимки на Декора на Детската Стая Поставка За снимки Ферма Рамки САМ Рамка за Бюлетина на Притежателя за С?

Abaodam 10 Дървена Фоторамка Украса на Офис Масата Титуляр За Снимки на Декора на Детската Стая Поставка За снимки Ферма Рамки САМ Рамка

BGN 13.33

Брой продукти
На склад

ДЕКОР ПЛОТОВЕ - Тази проста фоторамка се различава мода и елегантност с добра консистенцияИдеална за използване в дома, в офиса, в кафе-сладкарница.ПОСТАВКА ЗА СНИМКИ - Рамката е изработена от висококачествена дървесина, запазване на естествената текстура на дървото.ИНТЕРИОР от ДЪРВО - рамка за снимка изработена от висококачествен материал и се използва.Дървени рамки за снимки - Ретро и креативен дизайн и изящна изработка, тази рамка за снимка ще се превърне в чудесна декорация на вашия дом, офис или други дейности.РАМКА ЗА ПОКАЗВАНЕ на СНИМКИ - Прости селски дизайн я прави по-елегантна и уникална.Идеален за съхранение и защита на вашите снимки.ДЕКОР ПЛОТОВЕ - Тази проста фоторамка се различава мода и елегантност с добра консистенция.Идеална за използване в дома, в офиса, в кафе-сладкарница.ПОСТАВКА ЗА СНИМКИ - Рамката е изработена от висококачествена дървесина, запазване на естествената текстура на дървото.ИНТЕРИОР от ДЪРВО - рамка за снимка изработена от висококачествен материал и се използва.Дървени рамки за снимки - Ретро и креативен дизайн и изящна изработка, тази рамка за снимка ще се превърне в чудесна декорация на вашия дом, офис или други дейности.РАМКА ЗА ПОКАЗВАНЕ на СНИМКИ - Прости селски дизайн я прави по-елегантна и уникална.Идеален за съхранение и защита на вашите снимки.Списък на пакетите 1 x фоторамка Характеристики - Материали : Дървени рамки за фермерска къща. - Размер : 22,00 X27,00 X4,00 см / 8,65 X10,61 X1,57 инча дървен декор. - Се прилага за много сцени, като спалня, хол, кабинет, офис дървена рамка за снимки със собствените си ръце. - Като практично и леко подарък на вашите приятели, те ще се радвате на тази рамка за снимки. - Украсете всяка стая във вашия дом или офис, на Коледа, колаж със снимки от рождения ден на най-добър приятел. - Ще ви донесе прясна сцената, на бюрото.Уникален дизайн осигурява красива форма и здрава практичност дървена рамка. - Демонстрируйте своите снимки, сувенири от пътувания, концертни програми, награди, сертификати, произведения на изкуството фоторамки от възстановеното дърво Описание на стоките Демонстрируйте фоторамка Тази класическа фоторамка демонстрира прекрасна комбинация от красив масивно дърво и традиционните умения за ръчна работа, като домашна среда, елегантност, чистота и хармония с природата, затова тя е идеално подходяща за всяко пространство.

Други функции

Най-добри сделки