.

.

SHATCHI Infinity Arm Spring Монтиране Танц За Съвместяването на 3D Magic Ring Поток От Неръждаема Стомана Ръчен Фабрика Непоседа Интерактивни Кинетические Декомпрессионные Играчк?

SHATCHI Infinity Arm Spring Монтиране Танц За Съвместяването на 3D Magic Ring Поток От Неръждаема Стомана Ръчен Фабрика Непоседа Интерактивни

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

[НЕВЕРОЯТЕН ДИЗАЙН] : Изработени от едно парче метал пръстени flow toy образуват геометрична "балон", който е хубаво да се пазят, завъртете до и минимизира в продължение на няколко часа забавление и развлечение [Забавлявай се И УДИВЛЯЙТЕ ПРИЯТЕЛИТЕ СИ] : Очаровывайте своята аудитория и се обадете на своите приятели!Можете да играете сами или с приятели в този метален пръстен flow ring Има много начини да се използва тази играчка metal flow ring, или, както я наричат нашите клиенти, arm spinner.Можете да прекарате им по ръцете, краката или ръцете си към ръката.Някои клиенти го използват като танцово подпори. [ВДИГАНЕ на ТРЕВОГА и СТРЕС] : Тренируйтесь по време на игра и се забавлявайте!Използвайте като играчка за облекчаване на тревожност или като играчка за облекчаване на стреса.Заредете се с енергия да играе с тази кинетична пружинна играчка flow ring, използвайте го в къщи или на работния плот, да се забавлявате или просто поерзать, да се отпуснете и да се получи освобождаване от ежедневния стрес и тревоги. [ЦВЯТ] : Лилаво. [Опаковка] : 1x гривна от висок Клас неръждаема стомана Magic Flow Ring.Виолетовият пръстен Магически Поток.Виолетовият пръстен Магически Поток.Идеален за деца и възрастни.Лесен за използване, покажете на своите приятели и те никога не оторвутся от него! се преобърне по ръцете и може да се прехвърля от една ръка в друга. подредете равномерно и се разкрива като магия, удивляя всички.тегло : 0,23 Фунтаразмер : диаметър на 5,12 дюймовцвет : лилаво.

Други функции

Най-добри сделки