.

.

Брави за кутии за инструменти за камиони, комплект за подмяна на замъка с цилиндрическим ключът 5/8 в комплект за монтаж в камиони, прицепах, кутии за Автобуса, пощен?

Брави за кутии за инструменти за камиони, комплект за подмяна на замъка с цилиндрическим ключът 5/8 в комплект за монтаж в камиони,

BGN 7.79

Брой продукти
На склад

?【Прилагането на продукта】 Дължина конец замъка кутия за инструменти камион е 5/8 инча, а дължината на ключалки - 1 "и 1-1 / 4", подходящ за максимална дебелина на вратата с 0Подходящ за повечето замъци кутии за инструменти, съвместима с кутиите за инструменти UWS, Ди Зи, Delta, Kobalt, по-Добро Built Хъски, Занаятчийска и Weatherguard. ?【Инсталацията на продукта】 Челюстта замъка има подвижни конструкции, а посоката заключване фиксирующей плоча може да се регулира в зависимост от различните нужди.За някои замъци се нуждаят от по-къс запорная плоча, а дължината на спирателна табела е надлежно полиран за по-добро използване. ?【Универсален заключване с ключ】 Набор от замъци Инструменти може да бъде монтирана в различни места, и просто носят със себе си един ключ, за да отворите всички ключалки.ключът може да се извади само, когато корпусът на замъка е блокиран, за да се избегне загуба. ?【Материал изделия】 Цилиндър на замъка е изработена от неръждаема стомана по метода на леене под налягане, а повърхността е покрита с хром, което осигурява устойчивост на замъка към окисление, корозия и износване, и съдържа нескользящее гуменият пръстен, който прави замъка по-издръжлив и водоустойчив. ?【 Следпродажбено обслужване】 Ние осигуряваме гаранция на стоките или услугите, за връщане и размяна, ако не сте доволни от получените стоки, моля свържете се с нас навреме, ние ще ви дадем задоволителен отговор.Пожелавам ви приятно пазаруване.

Други функции

Най-добри сделки