.

.

Healeved 1 комплект от 2 теми за Жени, Частични Черни Зъби, за Мъже, с Преносим Държач за Зъби, Ортодонтическим Огледало, Изграждане на заключващия механизъм, Мрежесто Фи?

Healeved 1 комплект от 2 теми за Жени, Частични Черни Зъби, за Мъже, с Преносим Държач за Зъби, Ортодонтическим Огледало, Изграждане

BGN 5.56

Брой продукти
На склад

Личен калъф за зъбни протези : най-Здравите материали, безопасниКалъф за вставных зъби : защита от надраскване, запазете вашите запаметени елементи на сигурност и чистота.Кутия за фалшиви зъби : Това е добър избор като подарък за тези хора, които носят фалшиви зъби или ортодонтический хонорар.Защитен калъф за зъбни протези : чудесен подарък за приятел, който носи тиранти.Пластмасов калъф за зъбни протези : на Повърхността е гладка, без чеп, и не травмирует ръце.Личен калъф за зъбни протези : най-Здравите материали, безопасни.Калъф за вставных зъби : защита от надраскване, запазете вашите запаметени елементи на сигурност и чистота.Кутия за фалшиви зъби : Това е добър избор като подарък за тези хора, които носят фалшиви зъби или ортодонтический хонорар.Защитен калъф за зъбни протези : чудесен подарък за приятел, който носи тиранти.Пластмасов калъф за зъбни протези : на Повърхността е гладка, без чеп, и не травмирует ръце.Пратката включва 1 х комплект от 2 бр. калъф за зъбни протези Характеристики -Произведен от материал за трайно и дългосрочно използване на калъфче за притежателя на зъбни протези. - Материал : полипропилен калъф за зъбни протези - Това е добър избор като подарък за тези хора, които носят фалшиви зъби или калъф за определяне на зъбни протези. -Дизайн за малък размер го прави по-лесен за носене, когато сте извън кутията, за да се грижи за устната кухина. - С огледало можете по-лесно да носите своите изкуствени зъби в кутия за определяне на зъбни протези. - Дръжте си калъф за частично протезиране, хонорар или протеза чисти. - Размер : Около 8,25 X7,40 X2,90 см / 3,24 X2,91 X1 Кутия за млечни зъби.Описание на продукта Калъф за фалшиви зъби Той може да поддържа чистотата на зъбната протеза.кутия за фалшиви зъби с огледало позволява ви по-лесно да носите своите фалшиви зъби.Пластмасов калъф за зъбни протези Малък размер го прави по-лесен за носене, когато сте на открито. личен калъф за зъбни протези, Изработени от висококачествен материал, контейнер за съхранение на зъбни протези е трайна и удобно за използване.

Други функции

Най-добри сделки