.

.

WSZJJ Титуляр за хартиени кърпи за ръце - Плот Титуляр за Хартиени Кърпи Дървен Държач за Хартиени кърпи за ръце, Селски Дървен Дизайн за кухненски плот (Цвят: A)

WSZJJ Титуляр за хартиени кърпи за ръце - Плот Титуляр за Хартиени Кърпи Дървен Държач за Хартиени кърпи за ръце, Селски Дървен Дизайн за

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

★ Естествената простота, елегантен, щедър, ръчна изработка, екологично чисти, здрави, осигурява дълъг срок на експлоатация ★ Материал, държач за макара е изработен от дърво, има антисептични свойства, се отстранява и лесен за почистване. ★ Удобен, идеален за съхранение на хартиени кърпи за лесен достъп.Той побира ролки платове с всякакъв размер. ★ Свободно стоящ с основание, издръжлив, лесен за почистване, инсталира и използва. ★ Универсално използване в спалнята, трапезарията, банята, офиса, отлична издръжливост и безопасно използване. ★ Естествената простота, елегантен, щедър, ръчна изработка, екологично чисти, здрави, осигурява дълъг срок на експлоатация. ★ Материал, държач за макара е изработен от дърво, има антисептични свойства, се отстранява и лесен за почистване. ★ Удобен, идеален за съхранение на хартиени кърпи за лесен достъп.Той побира ролки платове с всякакъв размер. ★ Свободно стоящ с основание, издръжлив, лесен за почистване, инсталира и използва. ★ Универсално използване в спалнята, трапезарията, банята, офиса, отлична издръжливост и безопасно използване.Материал : орех дърво Тегло : 350 грама Размер : 17,5*32 см Стил : модерен и лесен Класификация цветове : както е показано на снимката Подходящи за : къща, кухня, хотел, рестораннатуральная простота, елегантен, щедър, ръчно изработени в екологично чист здрав, осигурява дълъг срок на експлоатация.Материал - титуляр на ролки, изработени от дърво, има антисептични свойства, лесно се отстранява и за почистване.Удобен, идеален за съхранение на хартиени кърпи за лесен достъп.Той побира ролки платове с всякакъв размер. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.

Други функции

Най-добри сделки