.

.

Здрав док-броня от предната гума от неръждаема стомана, Правоъгълна, Ламиниран, Вертикално монтиране, Плоска плоча, от една страна, 6 дупки, дължина 10-1/2 , широчина 24, ?

Здрав док-броня от предната гума от неръждаема стомана, Правоъгълна, Ламиниран, Вертикално монтиране, Плоска плоча, от една страна, 6

BGN 138.55

Брой продукти
На склад

Елиминира износването при движението на ремаркета нагоре-надолу при товарене и разтоварванеИкономичен благодарение на по-продължителен срок на износване и по-малко разходи за подмяна.Невосприимчив устойчив на атмосферни влияния.Не изисква поддръжка. гаранция 5 години.На 24 Януари 1923 г.Лайънс основава компания за производство на изтривалки за гуми и биологични продукти, Inc.to възползвайте се от патент, хранят Sp Дж. Свенсоном изобретение подложка за сцепление на гумите. Лайънс, Селскостопанска У. Бел и Хауърд Rv Лайънс основава компанията-преемницу Durable Mat Company, Inc. Скоро към тях се присъединиха К. Морис и Фалькон Joslin, които съвместно представляват мениджърски екип, който е създал това, което днес се нарича Durable Corporation.Защитете вашето сграда и товарните площадки от интензивно движение!Стоманена предна панел с дебелина 3/8 инча елиминира износването при фрикционном движение нагоре-надолу при товарене и разтоварване на ремаркета.Осигурява по-дълъг живот и по-малки разходи за подмяна.Отличен за погрузочных сайтове със среден и тежък трафик, както и в зоните за скачване, когато възникне прекомерно триене при движение на ремаркето нагоре-надолу.Може да се използва във всяка зона на товаро-разтоварни работи, където се изисква надеждна защита. бронята не пропуска да атмосферни влияния.На разположение капацитет за отразяване и да притъпят ударите, благодарение на стандартната ламинированному броня под стоманена облицовка.Предлага се в широка гама от модели и може да се монтира на различна височина, от скрит монтаж до 12 инча над док-станция, в зависимост от най-голямата зона за въздействие. Плоски плочи 1/4 инча могат да бъдат заменени от един или и двата ъгъла.Трайни ламинирани док-брони на 80% се състои от рециклирани материали - гумени тампони, или плат, изрязани от отбраните рециклирани на гуми за товарни автомобили.Стоманена повърхност е изработена от тежка рамка от високо стомана с дебелина 3/8 инча, който е приложен към стандартния ламинированному докинг броня. Конструктивни и монтажни ъгли позволяват сварную инсталация или доставят крепежни болтове чрез стомана.Монтаж не се изисква гаранция от 5 години.

Други функции

Най-добри сделки