.

.

Множество Метални Съдове за Соломинка, Преносима Слушалка, Мини-Нюхательная Трубочка, Емфие Машина, Назальная Куршум за Пътуване на Открито, Къмпинг - 5 опаковки Дъ?

Множество Метални Съдове за Соломинка, Преносима Слушалка, Мини-Нюхательная Трубочка, Емфие Машина, Назальная Куршум за Пътуване

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

★ Високо качество ★ Се предлага в 5 различни цвята : злато, синьо, сребристо, черно и червено. ★ Поддържане на хигиена. ★ Размер на джоба 2,75 инча / 70 мм. ★ Удобна соломинка за пиене, която удобно ляга в ръката и е лесно за транспортиране на пътя.Ергономична, готина и стилна тръба.Преносимост и защита на околната среда.Прост гама от кухненски тръби от слама в метален стил, изработена от висококачествен алуминий.Тази малка и лека соломинка идеални за съхранение и удобно транспортиране на пътя.Насладете се на вашите напитки и направете своя принос за опазване на околната среда - всичко това в една бутилка!Компактна функционалност, тъй като размерът му е идеален за съхранение и употреба.Идеален размер позволява лесно да го държите в ръката си или в джоба си.Лесен и удобен за переноске, така че да можете да им се насладите по всяко време и на всяко място.Осигурява максимален комфорт при охлаждане.Пакетът включва : . 1 x Черна метална тръба. 1 х Червена Метална тръба. 1 х Златна Метална тръба. 1 х Синя Метална тръба. 1 х Сребриста Метална тръба.

Други функции

Най-добри сделки