.

.

Следоперативни панталони за грижа за незадържане на урината с руното облицовка и двоен цип, дишащи и удобни за възрастни Унисекс (Цвят: лилаво, размер: Средно)

Следоперативни панталони за грижа за незадържане на урината с руното облицовка и двоен цип, дишащи и удобни за възрастни Унисекс

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

❤ Лесно се побира и се отстранява дизайн дизайн с двоен цип, по-лесно се побира и отстранена, не се износва поради разклащане или негибкости възрастните хора. ❤ Панталони "Откъсване" от 98% памук, трикотажное платно. Мека кърпа средна дебелина, за максимален комфорт.Регулируема гумена лента на талията. ❤Мек и удобен опит носене.Мек вътрешен слой абсорбира влагата и запазва вас сухи, без странични течове. ❤Многоцветен представяне.Има много цветове за избор, можете да изберете любимите си цветове. ❤Широка приложимост и обхват на приложение : подходящ е за прикованных до леглото хората на средна и в напреднала възраст, както и хора с ограничена подвижност.Представяме на нашите панталони, предназначени за подобряване на комфорта на кожата по време на следоперативни възстановяване.следоперативни шорти с лесно расстегивающимися ципове на штанинах Външен вид на жените е прост и красив, и те са много меки в чорап.Мъжко облекло е много удобен, може да се използва повторно пране и стотици пъти.►Информация за продукта Име : Панталони за грижа за незадържане на урината Размер : M, L, XL, XXL Характеристики : Удобни и дишащи.Лесно се побира и се отстранява Приложение : за дома, носят на улицата, Подходящи за сезона : всички сезони ★ Советы1. Ако носите допълнителен слой панталони вътре, моля, увеличете размера на един размер2. Ако не знаете какъв размер ви трябва да изберете, моля, да ми кажете на вашия ръст и тегло, ние порекомендуем ви правилния размер3. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Други функции

Най-добри сделки