.

.

Поставка за сложния лък за стрелба с лък, Алуминиева Сверхпрочная стойка за опорни крачета лък, подходящ за повечето крайници лук, идеален за земя или боксова лов н?

Поставка за сложния лък за стрелба с лък, Алуминиева Сверхпрочная стойка за опорни крачета лък, подходящ за повечето крайници лук, идеален

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

?Надеждни аксесоари за лук - поставка за съставен лък позволява на бургас да останат в изправено положение по време на игра на 3d-на полето или в затворен тиреТова е от първостепенно значение за отстраняване на пясък и мръсотия с камери лъка си, корди и въжета. ? Лесна употреба - настройка на времето h отнема само 2 секунди.Поставка подходяща за повечето крайници лук, дори за такива широки, като Mathews Halon, които не разполагат с други.Краката също може да се регулира, за да осигури най-добрия ъгъл на равновесие за вашия лък. ? Е изработен от висококачествен алуминий, лек и здрав, това е лесно да се деформира или се съборят.Увити PVC за защита на крайниците от надраскване.Дебели крака го правят да изглежда като сошку и позволяват да се поддържа различни стилове багажник лук, без огъване и не деформируясь. ? Защитете лук - просто приставьте стойка на долния крайник и наклонете лук напред, докато той не упрется на стабилизатор.Переформованная каучук улавя крайник за надеждна неплъзгащи кацане, няма драскотина на повърхността на крайниците. ? Малък и лек - може лесно да се съхранява в набедренном колчане или портативни случай за лък.Поставка за сложния лък за стрелба с лък, алуминиева сверхпрочная стойка за опорни крачета лък, подходящ за повечето крайници лук, идеален за земя или опаковка лов на сляпо.

Други функции

Най-добри сделки