.

.

Mxzzand Конектор HDMI Порт Конектор Притискателния Жак за игрален автомат SonyPlayStation4 (HDMI порт за игралната конзола ps4)

Mxzzand Конектор HDMI Порт Конектор Притискателния Жак за игрален автомат SonyPlayStation4 (HDMI порт за игралната конзола ps4)

BGN 41.53

Брой продукти
На склад

Професионално производство, стабилни характеристики и висока надеждностТочността на проектиране на изделия в съответствие с пропорциите, който е дело на корпуса.Конектор за свързване на HDMI порт, всяко устройство е много красиво, с най-добро качество, перфектен жак за конзолата.Изработен от висококачествен метален материал, устойчив на износване и натиск, по-дълъг живот.Изящна изработка, съвместим с playstation4, здрав и издръжлив. Изящна изработка, съвместим с playstation4, здрав и издръжлив. Изработен от висококачествен метален материал, устойчив на абразия и устойчиви на натиск, по-дълъг живот. Точността на дизайна на продуктите в съответствие с пропорциите на корпуса. конектор за свързване на пристанища, всеки блок е много красив, с най-добро качество, перфектен жак за конзолата. Професионално производство, стабилни характеристики и висока надеждност.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : Конектор порт Материал на гнездото : метал Цвят : както е показано на снимките Интерфейс : Приложимост : за модел 1000 1100 1200 Брой : 5 бр. 13g Осъществяване Списък : 5 конектори с висока разделителна способност.

Други функции

Най-добри сделки